donderdag 12 maart 2015

Lays Mix Paprika & Sour Cream


Ik hou van eten. Zo, dat heb ik al eventjes bekend. Wat mij opviel, was dat ik nog net dat tikkeltje meer van lekker eten hou dan van make-up en toch komt eten amper aan bod op Vero does this. Uiteraard heb je wel de foto's van lekkernijen in de LTME die op maandag verschijnt maar echt reviews van eten doe ik eerder zelden. Tijd om dat toch wat meer te doen of om nog eens wat receptjes te gaan maken/posten. Maar bon, waar het vandaag over gaat gaan, is deze nieuwigheid van Lays: twee smaken chips in een zak. Meer over weten? Lees snel verder! 


Toen ik deze zak zag, wist ik niet goed of een chipje deze twee smaken zou bevatten of de zak twee samen chips zou hebben. Uiteindelijk bleek het het laatste te zijn. Persoonlijk vind ik het wel een erg leuk concept. Zo moet je dus geen twee zakken in huis halen wanneer je twijfelt tussen twee zakken. Ook voor feestjes is dit wel gemakkelijk als je twee smaken op tafel wilt zeggen maar niet denkt dat twee zakken ook echt opraken. 

Het is trouwens ook erg duidelijk welke chips welke smaak heeft dus als je een van de twee niet lust, kun je gemakkelijk de andere smaak eten. Met allergie├źn is het anders natuurlijk. 


De ingredi├źnten. Ligt het aan mij of zie ik nergens bewaarmiddelen staan? Vind ik wel speciaal! Indien je hier meer van kent en mij wilt verbeteren: graag! 


Op deze foto zie je duidelijk het verschil in kleur. Maar nu, het belangrijkste! Hoe smaakt de chips en mengen de smaken zich niet? Wat mij meteen opviel qua smaak was dat de Sour Cream chips veel harder "afsmaken" dan de paprika chips. Maar het is dan ook weer niet zo dat de paprika chips ineens naar sour cream en vice versa gaan proeven. Vind ik wel goed! Ook de mildere paprikasmaak is niet perse slecht aangezien de echte lays paprikachips soms echt wel een hele machtige paprikasmaak heeft. 

De Sour Cream was ook erg lekker maar niets verslaat de Pringles sour cream & onion. Ik vraag mij plotseling wel af of dit echt enkel sour cream is of dat er ook ui smaak bij zat. Ik zou het zelf niet weten maar het lijkt mij vrij logisch aangezien de smaak toch vrij sterk was. 

Persoonlijk vind ik dit dus een superleuk idee! Heb wel de indruk dat het iets duurder is dan gewone lays aangezien ik hier €1,49 voor betaald heb. Er is nog een tweede variant met Bacon & cheese chips en die was €1,69. Deze laatste heb ik nog niet geproefd. Is er interesse om hier een korte update van te horen? Eventueel over x aantal weken/maanden met nog enkele andere "speciale" chipssmaken erbij? 

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. Dit is echt een uitkomst voor mij. Ik ben echt een chips monster en kan vaak niet kiezen. Ik heb dit alleen nog nergens gezien.

    BeantwoordenVerwijderen