vrijdag 6 maart 2015

Julie | Verjaardagslook
It's my birthday, it's my birthday, I'mma spend my money… Yep, vandaag is het officieel mijn verjaardag! Dit jaar word ik er alweer 24 en ik vind zelf dat dit al oud begint te klinken, haha! Veronique plaagt me hier altijd graag mee, omdat zij enkele jaren jonger is dan ik. Vandaag heb ik dus geen Look Like A Star voor jullie, maar eerder een look die geschrikt is om je verjaardag te vieren. Ik ga niet echt iets heel speciaals doen vandaag, gewoon iets drinken met Nick, Veronique, Mathias en Davy aangezien onze housewarming vorige week eigenlijk ook mede voor mijn verjaardag was! Ikzelf draag nooit jurkjes of rokjes, maar probeer toch wel altijd mooi voor de dag te komen op mijn verjaardag. Ik wil me gewoon zelf goed voelen in mijn outfit en dat vind ik dan ook belangrijk om rekening mee te houden. Dit is dus een erg persoonlijk artikel en daarom koos ik ook voor een look die ik perfect bij mezelf vind passen.Top: £18 - veromoda.com
Jeans: £40 - riverisland.com
Cardigan: £18 - newlook.com
Shoes: $38 - forever21.com
Bag: $69 - accessorize.com
Earrings: £15 - riverisland.com
Ring: $35 - claires.com
Lipstick: €19 – MAC Viva Glam Lipstick ‘Miley Cyrus’ – maccosmetics.be

Liefs,


Julie x


Geen opmerkingen:

Een reactie posten