zondag 8 maart 2015

Julie | Review Pure Coconut Facial Scrub


Vandaag nog eens een lekker simpele product review voor jullie. Ik heb het gevoel dat ik de laatste tijd niks anders aan het doen ben dan constant producten testen. Er staan nog zoveel foto’s in mijn ‘nog te gebruiken’-map, dat ik volgens mij al wel tot juli zoet ben! Maar dat is natuurlijk alleen maar fijn, zo heb ik nooit last van een bloggers block. In dit artikel wil ik de Pure Coconut Facial Scrub aan jullie laten zien. Ik heb deze een keer cadeau gedaan aan Nick, maar heb hem uiteraard ook zelf aan een grondige inspectie onderworpen. Benieuwd wat ik hier van vind? Lees dan snel verder!
 


Laten we eerst eens een kijkje nemen naar wat deze scrub beloofd. Hij bevat 100% pure kokosolie, voor een zachte, soepele en goed verzorgde huid. Ik hoor sowieso wel vaker dat kokosolie voor veel dingen goed is, dus dat maakte me al nieuwsgierig naar dit product. Het is eigenlijk de bedoeling dat je deze, net zoals andere gezichtsscrubs, op een vochtige en schone huid gebruikt. Door hem met ronde bewegingen zachtjes om je gezicht te masseren, verwijder je dode huidcellen en zorg je er tegelijkertijd voor dat je een streelzachte huid krijgt. Over naar de ingrediënten dan maar. Ik zou me hier dringend eens in moeten verdiepen om een goed beeld te kunnen krijgen van welke goede of minder goede bestanddelen een product bevat. Bovenaan de lijst staat zoals de meeste producten water, daarna volgt minerale olie, wat me zeker niet slecht lijkt. Ergens onderaan de lijst zie ik ook parfum staan. Gelukkig staat het vrijwel onderaan, wat wil zeggen dat er maar een kleine hoeveelheid aan toegevoegd is. Mijn huid heeft hier nog niet op gereageerd, en ook de gevoelige huid van Nick kan prima tegen deze scrub.Ik vind het fijn dat de scrub in een tube zit. Dit is meer hygiënisch dan in een potje. Dit product heeft een draaidop. Dit is met natte handen natuurlijk makkelijker open te maken dan een klikdop, maar dit kan je wel makkelijker kwijt spelen of laten vallen. Hoe dan ook vind ik de verpakking van dit product best oké. Het ziet er niet echt flitsend uit, maar de verpakking is wel strak en duidelijk, dat vind ik een pluspunt.
En hier zie je dan hoe het product er uit ziet als je het uit de tube knijpt. Je hebt niet veel nodig om je hele gezicht lekker in te smeren met deze crème. De scrub is best ruw maar dat vind ik wel eens fijn. De pitjes zijn duidelijk aanwezig en lossen niet echt op in water. Als je in bad zit, heb je dus grote kans dat ze onder je kont terecht komen en gaan kriebelen! Dit gezegd zijnde, vind ik wel dat de scrub een aangename geur heeft. Je ruikt goed de kokosnoot, maar het is geen overweldigende geur. Afspoelen met een washandje is erg snel en eenvoudig. Ik weet niet meer exact hoeveel hij gekost heeft, maar dat zal ergens tussen de 3 en de 4 euro geweest zijn. Ik heb het merk Pure Coconut al bij Essenza/De Tuinen, Kruidvat, Action en Big Bazar gezien, dus keuze genoeg om een exemplaar aan te schaffen! Ik vind het een erg fijne scrub en zou hem zeker aanraden. Als je een gevoelige huid hebt, is hij misschien een beetje ruw, maar eenmaal per week scrubben moet zeker te doen zijn.

Hebben jullie al eens producten van dit merk geprobeerd? En wat is jullie favoriete facial scrub?

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten