zondag 22 maart 2015

Julie | Palmolive - Apricot & Strawberry


Bij Action kocht ik onlangs deze grote fles Palmolive badschuim. Hij was slechts €1.99 en voor die prijs kon ik hem echt niet laten staan. Bovendien ruikt hij ontzettend lekker naar een crèmige mix van abrikoos en aardbei. Met het oog op de artikels die ik nu aan het schrijven ben over verschillende soorten badproducten, moest deze natuurlijk mee naar huis. Benieuwd wat ik van deze Mediterranean Moments vind? Lees dan snel verder!
 


Ik laat jullie eerst ook nog even kort de lijst met ingrediënten zien. Op de verpakking staat trouwens de volgende tekst: ‘Palmolive Mediterranean Moments, met extracten van abrikoos uit Italië en aardbei, helpt je huid te voeden en omhult je met een betoverend parfum. Al die superlatieven klinken natuurlijk erg goed, maar is het in werkelijkheid ook zo goed?Ik besloot een flinke hoeveelheid in mijn badwater te laten lopen. Onze kraan stroomt niet zo hard – wat je op de foto ziet is het maximum. Daarom besloot ik om er nog even met de douchekop op in te spuiten. Dit heeft er voor gezorgd dat er meer schuim op het water stond. Ik vind dit product zeker niet slecht, en de geur is echt heerlijk. Hij is het fijnst als je hem in combinatie gebruikt. Je gooit hem dus in bad, voor een heerlijk zacht badje en daarna was je jezelf er ook nog mee. Op die manier komt het product het beste tot zijn recht. Ik zou hem misschien wel eerder gewoon als douchegel aanraden dan als badschuim, omdat er simpelweg nog zoveel andere producten zijn. Ik heb echter geen spijt van mijn aankoop, omdat hij maar zo weinig gekost heeft en wel lekker ruikt. Ik zou hem een 7/10 geven.

Hebben jullie al wel eens gehoord van dit product van Palmolive? En waar gaan jullie het vaakst op zoek naar nieuwe producten? Ik lees het graag in jullie reacties!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Vroeger gebruikte ik alleen maar Palmolive maar sinds ik Molton Brown ontdekt hebt komt er niets anders meer de douche in...

    BeantwoordenVerwijderen