woensdag 25 maart 2015

Julie | Opgemaakt #13 – Februari


Het is weer tijd voor een nieuw opgemaakt artikel! Ik vind het altijd leuk om deze te maken en ook om deze bij anderen te lezen. Ik beschouw het als kleine mini-reviews en zo krijg je ineens veel informatie over allerlei producten. In februari heb ik echt ontzettend veel opgemaakt dus ik zal er maar gelijk aan beginnen! En dat doe ik met deze Fresh ’n Light shampoo van Schwarskopf. Ik kreeg deze vorig jaar in de Joepie’s Zomerbox en vond het echt super dat er een groot product van 400ML in zat. Deze shampoo is voor mij persoonlijk iets te licht en is echt geschikt voor jongeren. De geur was ik na een tijdje ook beu, passievrucht is nu niet helemaal mijn ding. Ik zou deze dus niet opnieuw kopen, al is hij ook niet slecht.
 


Sinds ik met Nick samenwoon, vliegen de geurkaarsen er doorheen. Ik vind het gezellig om een kaars aan te steken als we tv kijken, maar als we beiden overdag thuis zijn, steek ik er ook graag eentje aan. Dit is een Bolsius kaars, die we kochten bij Albert Heijn. Het is geen groot potje, maar de kaars brandt wel goed evenredig op. We kozen hier de vanilla variant en die vond ik best fijn. Misschien kopen we deze nog wel eens opnieuw.Bij Lush kreeg ik deze sample van de Million Dollar Moisturizer. Hij kost geen miljoen, maar is full size toch best wel prijzig. Ik vond het op zich een aangename crème qua geur. Hij bevat ook SPF en rook dan ook een beetje naar zonnebrand. Het was wel een dikke crème, waardoor hij niet zo erg handig was om uit te smeren. Omwille van de prijs en de moeilijke uitsmeerbaarheid (is that a word?) zou ik dit product niet aankopen. De werking was echter wel fijn, net zoals de geur.In dit vrolijke zakje, zat uiteraard ook een product van Lush. Toen ik in de Kerstperiode mezelf eens goed heb laten gaan bij Lush met het aankopen van veel verschillende bruisballen en bubble bars, kreeg ik er deze gratis bij. Het was de bubble bar ‘Pop In The Bath’ en ik vond hem eigenlijk erg fijn. Hij heeft een lekker geurtje en je kan er meerdere malen mee in bad gaan. De uitgebreide review hierover volgt nog, maar ik kan je al verklappen dat ik wel zou overwegen deze opnieuw te kopen, als ik door mijn voorraad heen ben.Bij deze een reminder aan mezelf dat ik echt ’s avonds geen foto’s meer mag maken! Maar goed, jullie zien nog duidelijk genoeg dat dit een Lady Speed Stick is in de Orchard Blossom variant. Sinds ik deze in huis heb, wil ik eigenlijk geen andere meer. Veronique is zo lief om er telkens enkele mee te brengen voor mij uit Polen. Ik vond het dan ook jammer dat deze op was, al had ik nog een back-up staan. Deze zou ik dus zeker weten opnieuw aanschaffen. Voor de volledige review van dit product, klik je hier.He-le-maal opgemaakt! Dit Healthy Balance poeder van Bourjois in de kleur ’53 Beige Claire’ koop ik dan ook elke keer opnieuw. Het is echt een super fijn poeder en ik gebruik het dan ook dagelijks. Het is een perfecte kleur voor mij die me toch een tikkeltje bruiner maakt, zonder dat het effect overdreven is. Ik vind dit dan ook een ontzettend goed product en kan niet meer zonder. Nog voor deze op is, koop ik altijd alvast al een reserve exemplaar.Een after sun product in februari? Ja, ik weet het, dat is raar. Maar ook mijn ouders zijn intussen verhuisd en zij kwam nog enkele spullen van mij tegen in de kasten. Onder andere deze aloë vera gel die ik zo’n 2.5 jaar geleden in Tenerife kocht. Het flesje was bijna leeg en eigenlijk al veel te oud. Daarom heb ik hem dan ook weggegooid. Het was wel een erg fijn product, dat ik gekocht had toen ik weer last kreeg van mijn zonneallergie. Deze gel werkte verkoelend en deed de roodheid en bubbeltjes afnemen. Als ik er weer last van krijg, zou ik deze dus opnieuw aanschaffen.Deze sample komt van The Body Shop en bevat hun Drops Of Youth product. Ik heb er enkele dagen mee kunnen doen en dat vind ik niet slecht voor zo’n testertje. Het is een serum dat je onder je nachtcrème gebruikt om de huid een extra boost te geven. Mijn mama heeft dit product alvast full size in de kast staan, maar ik zoek deze niet meteen aan te schaffen. Het is zeker geen slecht product, maar ik voel me toch nog iets te jong om dit serum dagelijks te gebruiken. Het is geen goedkoop product en ik heb gewoon nog niet het gevoel dat dit product nu al waardevol zou zijn voor mijn huid.Alweer zie je hier de bekende luchtverfrissers van Action in de geur ‘Frozen Berries’. Jammer genoeg zitten deze niet meer in hun assortiment omdat dit product in de najaarscollectie zat. Ik vond deze niet erg veel geur afgeven en ik zou dan in de toekomst liever wat meer luchtverfrissers inslaan in de appel kaneel geur. Deze geurkaars is jammer genoeg niet helemaal opgebrand. Het wiekje was dat wel en daarom kreeg ik deze dan ook niet langer aan de praat. Deze geurkaars van Brise had een heerlijke appel kaneel geur en verspreide deze ook best goed. Ik kreeg ze voor Kerst van de zus van Nick en was hier heel blij mee. Ik zou deze geurkaars zeker opnieuw kunnen kopen.Ook bij het verhuizen, waren mijn ouders deze mini deodorant van Rexona tegengekomen. Ik wist helemaal niet meer dat ik deze had en heb deze gelijk mee naar huis genomen. Helaas zat er niet meer veel in, dus heb ik deze snel opgemaakt. Ik vind het hebben van zulke kleine deodorantjes altijd erg fijn. De passen makkelijk in een avondtasje en zijn ook ideaal om mee te nemen naar bijvoorbeeld een concert. Deze geur was lekker fris en hij prikte niet onder de oksels. Ik zou deze dus zeker opnieuw kunnen kopen.Het volgende product dat ik heb opgemaakt is deze Strawberry Body Mist van The Body Shop. Volgens mij was dit al mijn tweede flesje in deze geur en daarom heb ik nu een nieuwe variant in huis gehaald, namelijk de Moringa mist. Ik vind de body mists van TBS erg fijn en ze plakken niet. De geur is lekker zoet, zoals de hele Strawberry lijn eigenlijk. Ik zou deze dus zeker opnieuw kunnen kopen, al ben ik altijd benieuwd naar de andere geurtjes.Opnieuw een bath bomb van Lush die ik heb opgemaakt is deze Butterbear. Het was een schattig klein beertje en deze zou dezelfde geur en werking hebben als de Butterball, die wen in het vaste assortiment zit. Ik vond deze erg fijn en zou hem volgend jaar zeker opnieuw kunnen kopen, aangezien hij ook een van de goedkoopste bruisballen is die Lush heeft. Een review van deze schattigerd kunnen jullie nog verwachten.Van Yves Rocher heb ik nog deze Monoï body splash opgemaakt. Ik vond hem eigenlijk redelijk plakkerig en heb hem daarom niet meer op mijn lichaam gebruikt. Wel heb ik deze als luchtverfrisser gebruikt en daar vind ik hem erg fijn voor. Het flesje kost niet veel en heeft de heerlijke geur van monoï bloemetjes. Deze bloemetjes worden ook wel eens frangipani bloemetjes genoemd, en toevallig komt er bij Rituals een nieuwe Limited Edition voor de zomer met deze geur. Ik ben erg benieuwd hoe die lijn zal ruiken, aangezien ik enkel nog maar de bodycrème heb kunnen proberen. De spray van Yves Rocher zou ik opnieuw kopen, maar dan enkel als luchtverfrisser en niet als body mist.Opnieuw een Brise geurkaars in deze opgemaakt van februari. Deze keer eentje met de lieve naam ‘I love you’. Ik kocht deze eens spontaan voor Nick toen ik voor iets anders in de winkel rondliep en deze tegenkwam. Hij had een zachte, bloemige geur en ik vond hem erg lekker. De geur was niet overweldigend, maar toch zou ik deze nog wel eens opnieuw aanschaffen. Enkel jammer dat ook deze geurkaars niet helemaal op te branden was, dit lijkt toch wel typerend voor Brise… Heeft hier nog iemand deze ervaring mee?Omdat ik wist dat ik in februari met Karen naar Antwerpen zou gaan, wist ik dat ik nog snel wat potjes van Lush moest opmaken om aan 5 lege potjes te geraken. Deze Sympathy For The Skin bodylotion was er daar eentje van. Ik heb deze al eerder gehad en vind deze geur echt geweldig. Ik hou echt van de combinatie van banaan en cacaoboter en dat maakt dat ik deze nog wel eens opnieuw zou kopen. Momenteel kom ik echt nog om in de bodyproducten en daarom zal het niet voor meteen zijn.Deze Ultimate Repair haarmousse van Gliss Kur kocht ik ooit bij Carrefour aan 30% omdat deze het assortiment zou verlaten. Erg jammer, want ik ben nu op zoek naar een goede vervanger. Het was een super fijn product, een luchtige mousse die ik in mijn haar deed voor ik ze ging föhnen. Hij maakte mijn haar niet zwaarder en gaf toch voldoende bescherming en zorgde voor mooie, gladde haren. Ik zou deze dus zeker opnieuw aanschaffen als ik hem nog ergens tegenkom. Het pompsysteem werkte ook erg fijn en je had nooit te veel product in je handen.
Voor jullie denken dat ik probeer vals te spelen door twee keer hetzelfde product te laten zien… Nee, dit is wel degelijk een tweede lege verpakking van het Healthy Balance poeder van Bourjois. Ik had in september een poeder dat bijna leeg was en toen besloot ik een nieuwe mee op vakantie te menen en nadien heb ik die gewoon verder gebruikt. En in februari had ik besloten om ze beiden volledig op te maken en dat heb ik dus ook gedaan. Zoals ik eerder al zei, zal ik deze altijd opnieuw blijven kopen.

 

Op deze (vrij onduidelijke – sorry) foto, zien jullie een leeg exemplaar van de Rotating Mascara van Flormar. Ik gebruik eigenlijk altijd mascara’s van Bourjois, maar ook deze van Flormar vind ik erg fijn. Ik combineer ze meestal met elkaar omdat die van Bourjois extra volume geven en een gitzwarte kleur aan mijn wimpers geven. Deze draaiende mascara van Flormar separeert de wimpers dan weer perfect en zorg ook voor wat extra krul. Deze was al langer leeg, maar ik gebruikte hem dus enkel voor het effect. Ondertussen heb ik een nieuw exemplaar in gebruik en dus zal ik deze ook altijd opnieuw blijven kopen. Het is een erg fijne mascara, zie je zeker eens moet proberen vast te krijgen!Deze Banana lipbalm is van Cherry Culture en heb ik een keertje gekocht bij de bestelling van al mijn NYX producten. Ze waren slechts $1 en daarom kocht ik er gelijk twee (waarvan ik er eigenlijk eentje gratis kreeg). De smaak van deze is ontzettend lekker en ook de werking is eigenlijk heel goed. Ik vind het altijd fijn om positief te zijn over zulke goedkope producten. Ik ben blij dat ik er twee heb, want opnieuw bestellen bij Cherry Culture zit er niet direct in, omwille van de torenhoge verzendingskosten.Alweer een opgemaakt product van Lush. Ik maakte voor de zoveelste keer een potje Let The Good Times Roll op en dit was dan mijn vijfde lege potje dat ik kon inwisselen voor een gratis vers gezichtsmasker. Ik kocht hierbij gelijk een nieuw exemplaar van deze LTGTR reiniger, omdat ik deze erg fijn vind. De uitgebreide review van dit product, kan je hier lezen.Iets wat er bij mij doorheen vliegt zijn natuurlijk wattenschijfjes. Deze exemplaren van Hema zijn erg fijn en kosten niet zoveel. Mijn mama gebruikt deze altijd en eigenlijk gebruikte ik altijd die van haar. Bij mijn verhuis heb ik dan ook gewoon een pakje van haar meegenomen – sorry mama! Toen deze op gingen heb ik bij Action een pakje gekocht voor 52 cent en die zijn ook prima. Ik denk dus niet dat ik die van Hema opnieuw zou kopen, gewoon omdat die van Action goedkoper zijn. Verder zijn deze wattenschijfjes wel erg fijn en kan ik ze wel aanraden.Ik heb er nog nooit een review over geschreven omdat ik het zo moeilijk vind om foto’s te maken bij een artikel over oogcrème. Wel heb ik deze al vaker opnieuw gekocht en dat ben ik in de toekomst ook nog van plan. Ik heb het over de Serum Vegetal oogcrème van Yves Rocher. Hij zou voor een mooiere teint zorgen en heeft een anti-rimpel effect. Ik voel regelmatig als ik deze voor het slapengaan heb opgedaan een soort strak effect. Het lijkt wel of hij mijn huid wel degelijk een beetje strakker maakt en ook van donkere kringen heb ik niet erg last. Ik vind dit product dus erg goed en vaak is hij in de aanbieding voor 50%! Ik koop deze eigenlijk altijd weer opnieuw.Ook dit product zagen jullie al eerder voorbij komen in deze post, maar toch zijn het niet dezelfde. Ik heb gewoon in februari vier exemplaren van deze luchtverfrissers in de geur ‘Frozen Berries’ opgemaakt. Ze waren te koop bij Action maar zijn dat nu helaas niet meer.
Als laatste product van de maand zijn we aangekomen bij deze Heart Throb Bubbleroon van Lush. Het was een Valentijnsproduct en ik vond deze dan ook erg fijn in gebruik. De review hiervan moet nog online komen en die zullen jullie dus erg snel zien verschijnen. Ik vond de vormgeving erg leuk, het leek een echte rode macaron met gouden glitters in het midden.

Zo, dit waren al mijn opgemaakte producten in de maand februari. Ondanks dat het een korte maand was, heb ik toch weer erg mijn best gedaan om veel dingen op te maken. Wat vonden jullie het leukste product uit dit artikel? En maken jullie ook altijd zo veel op?

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Wauw wat heb jij een hoop opgemaakt en zitten echt heel veel mooie producten tussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je veel opgemaakt! Leuk om te zien! Ik vind zelf de geurkaarsen van Brise vaak wel heel lekker, alleen ik heb ook dat ze nét niet helemaal op te branden zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja inderdaad Kirsty! :-) En oh wat grappig! Gelukkig hebben we het niet alleen dan! ;-)

   Verwijderen