zondag 22 maart 2015

Julie | Lush Toothy Tabs – Sparkle


Ik weet niet of jij ooit al van de Toothy Tabs van Lush gehoord hebt, of er geprobeerd hebt, maar voor mij was dit een nieuwe ervaring. Het grappige is dat ik dit doosje niet eens zelf gekocht heb. Een van mijn beste vriendinnen, Karen, had deze gekocht in een cadeaupakket en zij vond ze echt niet lekker. Ik had ze geprobeerd en had wel interesse om ze over te nemen en dus heb ik ze gewoon gekregen. Maar wat zijn deze Toothy Tabs nu precies en hoe werkt het? Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!
 Ik laat jullie even kort de beschrijving van Lush zelf zien: “Een nieuwe fantastische uitvinding, Toothy Tabs! Je hebt nu geen tube tandpasta meer nodig, maar een doosje Toothy Tabs! Kauw even op een Toothy Tab, hij gaat vanzelf schuimen, maak je tandenborstel nat en poets je tanden zoals je gewend bent. Ideaal voor op vakantie, een weekeindje weg of iedere dag. Er zitten 40 Toothy Tabs in één doosje. De Sparkle Toothy Tab met citroen, zwarte peper en grapefruit zorgt voor een stralend schone lach en een frisse smaak.”


Het is zo dat de zwarte peper nogal duidelijk aanwezig is, en dat is ook gelijk de reden waarom Karen deze echt niet lekker vond. Er zitten 40 tabs in één doosje, maar met een halve tab heb je in principe genoeg voor één keer poetsen. Als je wat meer schuim wil kan het natuurlijk ook in één keer. Ik vind het inderdaad een handig product voor op vakantie, omdat je dan dit doosje zelfs in handbagage kan meenemen (scheelt toch weer wat gewicht!). Ik laat jullie ook nog even de ingrediënten zien. Het is een zelf conserverend product, wat tegenwoordig een van de sterktes van Lush blijkt te zijn. Een doosje van deze Toothy Tabs kost slechts €3.95 en is dus beter voor het milieu dan een reguliere tube. Ik vind het gek dat ik er nog niet meer reviews over ben tegengekomen. Het is echt een speciaal product en het is nog in andere smaken ook verkrijgbaar. In totaal zijn er zeven verschillende smaken beschikbaar en ik ben zeker benieuwd om nog een andere te proberen.
Dit is dus hoe de tabs er uitzien. Ze zijn een beetje kruimelig maar dat lijkt me niet abnormaal. Je knabbelt gewoon op een van deze tabletjes met je voorste tanden en neemt er dan een natte tandenborstel bij om te beginnen poetsen. Het begint vanzelf te schuimen en je kan er goed je tanden mee poetsen. Ik vind dat je er echt een ‘tandartsschoon’ gevoel van krijgt omdat de kruimeltjes voor een soort polijstend effect zorgen. Ik gebruik deze niet elke dag, maar voor af en toe vind ik ze echt prima. Je zou ze iedere dag kunnen gebruiken, maar de speciale smaak zorgt er toch voor dat ik graag afwissel met een gewone munttandpasta. De Ultrablast Toothy Tabs zijn wel met munt smaak en deze heb ik gisteren nog aan mijn mama cadeau gedaan voor haar verjaardag. Ik ben erg benieuwd wat zij er van vindt!Zo, dit was even een korte review over de Toothy Tabs van Lush. Ik heb natuurlijk geen foto tijdens gebruik genomen omdat ik dat toch een beetje raar vond. Wel ben ik benieuwd of jullie bekend zijn met dit product en wat jullie mening hierover is! Laat het me gerust weten in de comments. 

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten