zondag 1 maart 2015

Julie | Lush - Think Pink Bath Bomb


Vanaf maart mag ik van Veronique maar liefst zes artikels per week publiceren op Verodoesthis. Mijn dagen blijven woensdag, vrijdag en zondag maar er komen nu gewoon telkens twee artikels online. Maart is de maand waarin ik jarig ben, vandaar dat ze me een beetje meer in de spotlights zet, haha! Bovendien ben ik eind december verhuisd met Nick en zoals jullie misschien al weten, heb ik hier een bad. Dat geeft me natuurlijk de kans om super veel nieuwe badproducten uit te proberen. Op woensdag en zondag kan je dus vanaf nu om 15.00u een review over een badproduct verwachten. Beginnen doe ik met de Think Pink Bath Bomb van Lush! Benieuwd naar dit roze schatje? Klik dan op ‘Meer lezen’!


Ik moet eerlijk toegeven dat het bad op deze foto niet het mijne is. Mijn eerste Lush bruisbal heb ik ooit samen met Nick getest op hotel in Oostende. Dit is al meer dan een jaar geleden maar ik ben er nooit tot gekomen om de review hierover te schrijven *schaam, schaam*. Vandaag wil ik deze toch nog aan jullie laten zien. Op de foto zie je dat het een echte bruisbal is. Hij begint super snel op te lossen in water en creëert een schuimende substantie.Als hij helemaal opgebruist is, heb je een prachtige roze kleur in bad. Het lijkt wel het perfecte prinsessenbad. Echte bubbels of schuim maakt deze bath bomb niet, daarvoor kies je beter een bubble bar. Lees nog even wat Lush zelf te zeggen heeft over Think Pink: “De inspiratiebron voor Think Pink is het gelijknamige liedje uit Funny Face, met Audrey Hepburn; volgens Mark (oprichter van Lush) de belichaming van alles wat mooi is in deze wereld. Hij maakt graag parfums waarvan hij denkt dat zij ze lekker zou vinden. Neem een tonkaboon, lavendel en vanille en maak het leven een stukje leuker. Laat de bruisbal in je vol gelopen bad zakken en duik er zelf achteraan. Ogen dicht en genieten maar terwijl de bal langzaam opbruist en er heerlijke geuren en zalige oliёn vrijkomen...” 
Als je goed kijkt, zie je dat deze bruisbal ook kleine hartjes bevat die zich in het bad laten zien als de bal volledig klaar is. Ik vind dit een erg leuke toevoeging! Het fijne is dat deze bruisbal het hele jaar door te verkrijgen is! Ideaal dus als je toe bent aan een romantisch badje. Je betaalt voor deze bal €5.25, wat op zich best prijzig is voor één badje. Maar jezelf af en toe verwennen moet toch wel kunnen? Maar wat vind ik nu van mijn eerste Lush Bath Bomb? Ik vind hem om te beginnen erg mooi met die roze kleur en de schattige bloemetjes. Mijn huid voelt tijdens het baderen erg zacht en ook nadien voel je dit nog goed. De geur van deze bal blijft ook na het bad subtiel op je huid aanwezig. Wat voor velen ook belangrijk is: hij laat geen sporen na in je bad! Geen halfuur kuiswerk nadien dus, altijd fijn. Ik zou deze bal in de toekomst zeker opnieuw aanschaffen, maar eerst wil ik nog zoveel anderen proberen! Ik geef deze een 8/10.Hebben jullie al eens een bath bomb van Lush geprobeerd? En welke is jullie favoriet? Laat het me zeker weten in de comments onder dit artikel!

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen:

 1. Hij ligt in mijn 'test' mandje :) ik ben zeer benieuwd :)
  Liefs,
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog nooit een bath bomb uitgeprobeerd, tijd dat daar verandering in komt, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ze hebben echt veel keuze maar voor allemaal valt wel iets te zeggen denk ik! ;-)

   Verwijderen
 3. Deze heb ik nog niet geprobeerd, maar wat een mooie, vooral met die hartjes. Ik heb nog Sakura en Twilight klaar liggen voor gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen