zondag 29 maart 2015

Julie | Lush – Pop In The Bath Bubble BarVandaag heb ik alweer een Lush badproduct voor jullie. Feit is gewoon dat zij zoveel heerlijke bruisballen en bubble bars hebben, dat ik ze allemaal zou willen proberen. Pop In The Bath is de naam van de bubble bar die ik een keertje gratis kreeg toen ik super veel bruisballen aangekocht had. Ik was hier ontzettend blij mee, want met een bubble bar kun je zelfs meerdere malen in bad. Dit product komt in de vorm van een bloemetje en heeft uiteraard ook weer een heerlijke geur. Benieuwd naar het effect in mijn bad en mijn persoonlijke mening? Lees dan snel verder!Ik heb het al eerder over mijn kleine vergietje gehad wanneer ik spreek over het gebruik van bubble bars. Sommigen hebben ook de truc om een bubble bar in een (oude) panty te stoppen en deze dan aan de lopende kraan te hangen. Ik gebruik deze methode om meer schuim te krijgen en om te voorkomen dat er nog grote kruimels achter blijven in mijn bad. Ik vind deze techniek erg fijn werken, zeker als je geen fel stromende kraan hebt, zoals ik. 


Laten we ook even kijken naar wat Lush zelf zegt over deze bubble bar: “Vrolijk bloemetje om lekker mee te badderen. Oorspronkelijk geinspireerd door Mary Poppins, een nanny die we allemaal wel hadden willen hebben. Of nog steeds, als het huis weer eens een chaos is, je geen schone sokken meer hebt en de hond nodig een rondje om moet. Gelukkig hebben we Pop In The Bath. Even op adem komen in bad met de heerlijke geuren van bergamot, citroen en mandarijn. We hebben ze in verschillende kleuren maar ze ruiken allemaal even lekker. Verkruimel een stuk bubble bar onder de lopende kraan voor een bad vol heerlijke bubbels.

Tip: Wil je ook onder de douche genieten van deze heerlijke warme geur? Probeer dan ook zeker onze bestseller The Olive Branch!”
Ik heb besloten om de helft van de bubble bar te gebruiken, zodat ik er twee keer mee kon doen. In principe kan je hem ook in drie of vier keer gebruiken, dat hangt een beetje af van je persoonlijke smaak en van hoe veel schuim jouw kraan geeft bij gebruik van dit soort producten. Ik vond deze geur eigenlijk best wel lekker en ik hou ook wel van een beetje schuim in mijn bad. Verder gaf deze nu niet echt een leuk kleurtje aan mijn water, dat is dan ook het enige jammere. Normaal gezien betaal je voor deze bubble bar €4.75 maar dat zou kunnen verschillen naarmate het gewicht. Ik zou deze zeker opnieuw kunnen kopen, al staat hij niet helemaal bovenaan op mijn favorieten lijstje. Laat ons zeggen dat ik hem toch wel een 7.5/10 geef omdat deze mij positief verraste wat geur betreft.Hebben jullie al eens een Pop In The Bath gekocht? En als je een andere kleur had dan deze, werd je water dan ook gekleurd of niet? Laat het me zeker weten in de reacties, ik ben benieuwd!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten