zondag 15 maart 2015

Julie | Lush - Hot Toddy Showergel


Vandaag alweer een product om mee in bad te gaan. Officieel is dit natuurlijk een showergel, maar dat mag de pret niet drukken! Ik heb het hier natuurlijk over de Hot Toddy van Lush. Na één keer ruiken in de winkel, was ik verkocht. Dit is echt de ultieme winterse showergel. Benieuwd naar mijn ervaring met dit product in bad? Lees dan snel verder!
 


De rode substantie met gouden glitters is echt een feestje om naar te kijken. De geur doet mij ontzettend denken aan Aftershock, dat is een shotje dat Nick en ik leren kennen hebben in Tenerife. Je steekt dit dan in brand en zuigt nadien de warme lucht naar binnen, dat is dan de ‘after shock’. Het is iets heel speciaals en we hebben dan ook zo’n fles mee naar België gebracht, deze wordt op feestjes wel eens boven gehaald! Bon, wat zegt Lush zelf over dit product?

“Ruby red and cinnamon scented, our sparkling Hot Toddy shower gel will transport your senses to the warmest reaches of your mind. Come in from the cold and lather up with a fresh ginger infusion and cinnamon leaf oil mix that will keep you cozy on the chilliest days. It'll even leave a delectable, cinnamon-y scent on your skin that's not overpowering - unlike a certain cinnamon-y, heart-shaped candy...any guesses?

That's a spicy showa gel: Cinnamon and ginger collide to make this sudser warm and spicy with a holiday scent. Soft and soothing: We added aloe vera gel to this one to make it hydrating and soothing for dry, winter skin. Shimmer, shimmer: A gold luster gives this shower gel a bit of sparkling power.” 
Zoals je kan zien, geeft dit product niet echt veel schuim in het water. Hot Toddy was een Limited Edition product uit de Kersteditie en is nu niet meer te koop. Mocht deze volgend jaar terug komen kan ik je hem wel echt aanraden! Voor 250 gram betaal je €15,95, voor 500 gram €26,95. Ik kocht de 250G fles en nadien in de sales heb ik aan de helft van de prijs nog een fles van 500G extra gekocht. Ik vind deze geur namelijk echt heerlijk. In bad gaan met dit product is toch ook wel erg lekker. Wel vind ik hem misschien nog lekkerder in combinatie met een bubble bar. Dan was ik gewoon mijn lichaam met dit product, heerlijk!

Hebben jullie deze geweldige showergel aangeschaft? En wat vinden jullie van die warme, kruidige kaneelgeur? Ik lees het graag in de reacties!

Liefs,

Julie x

2 opmerkingen: