woensdag 18 maart 2015

Julie | Lush - Holly Go Lightly Bubble Bar


Vandaag heb ik een bijzonder badproduct voor jullie. Lush had een erg lekkere bubble bar in hun Kerstcollectie en die grote blok heb ik dan ook zonder twijfelen gekocht. Ik heb het hier over de prachtige Holly Go Lightly. Niet alleen ziet hij er ontzettend mooi uit met de zilveren glitters, hij ruikt ook nog eens fantastisch. Het is een hele winterse, kruidige geur waarin je onmiddellijk kaneel kan herkennen. Een bubble bar verkruimel je onder de kraan en gooi je niet in zijn geheel in het water zoals een bath bomb. Deze kan je dan ook meerdere keren gebruiken. Kijken jullie mee naar het resultaat?
 


Ik besloot om er een klein stuk af te snijden en dit dan onder de kraan te verkruimelen. Op deze manier kan je zeker een viertal keer met dit product doen, dan heb je ook waar voor je geld. Deze is momenteel niet meer te koop, maar toen hij dat wel was, betaalde ik er €6.95 voor. Dit is wat Lush zelf over dit product zegt: “Kom maar snel binnen, weg uit de kou! Sla een schuimend dekentje om je heen met een kruidige geur. Breek in twee├źn en verkruimel onder stromend water voor een genereus bad met heerlijk veel schuim. Patchouli, kruidnagelolie en kaneelbladolie warmen je lekker door op koude winterdagen.”Na het verkruimelen in bad, was dit het resultaat. De warme geur hangt subtiel in de badkamer en ik vind het wel leuk om in een groen schuimbad met glitters te stappen. De glitters zijn gelukkig makkelijk te verwijderen en ook op mijn lichaam merk ik er nadien eigenlijk niks van. Om eerlijk te zijn had ik meer schuim verwacht… Mijn kraan loopt nu wel niet zo hard, misschien ligt het daar aan? Of had ik een te klein stukje gebruikt… Nu ja, nadien las ik ergens dat je een bubble bar ook in zo’n klein vergiet kunt leggen en dat hij dan beter bruist, dat ging ik dus de tweede keer proberen!
En inderdaad, bij die tweede poging kwam er toch wel wat meer schuim op mijn water te staan! Ik vind het idee van het vergiet erg slim en gebruik dit nu dan ook elke keer als ik een bubble bar gebruik. Ik vind Holly Go Lightly trouwens echt een heerlijke Bubble Bar en als hij volgend jaar weer verkrijgbaar is, koop ik er toch wel meer dan eentje! Ik kan nu nog zo’n tweetal keer in bad met deze bubble bar en daar kijk ik nu al naar uit! Oh trouwens, ligt het aan mij, of zien jullie ook dat het schuim een hartje gevormd heeft? ;-)

Hadden jullie deze bubble bar aangeschaft met Kerst? En wat is jullie favoriete bath bomb of bubble bar van Lush? Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen:

 1. Klinkt goed! Wat ik altijd doe bij de Bubble Bars van Lush is het stukje in een nylon panty stoppen en dit aan je lopende kraan hangen. Met deze methode heb ik altijd lekker veel schuim! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die heb ik ook al eens gelezen! Ik vermoed dat dit hetzelfde effect heeft als met dit vergietje dat ik heb! :-)

   Verwijderen
 2. Wat ziet deze bubble bar er weer heerlijk uit zeg! Zoals altijd met Lush :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er echt heerlijk uit! Ik zou alleen niet zeggen dat hij naar kaneel ruikt, maar eerder naar appel haha, vanwege de fel groene kleur! Als ik dit zie vind ik het zo jaar dat ik geen bad heb!! Haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tjah, de groene kleur verwijst eerder naar Kerst denk ik, aangezien deze in de Kerstcollectie zat! ;-)

   Verwijderen