woensdag 25 maart 2015

Julie | Lush – Dashing Santa Bath Ballistic


In de Kerstperiode kocht ik deze super leuke bath ballistic bij Lush. Zijn naam is Dashing Santa en ik vind hem er echt ontzettend schattig uitzien. Eigenlijk wou ik hem niet meteen gebruiken omdat ik er zonde van maakte, maar ergens is het ook wel tijd om een kerstproduct te gaan gebruiken als het einde van maart al in zicht komt. Bovendien komt Lush elke periode wel met leuke, nieuwe producten (denk aan Valentijn, Pasen…) dus had ik eigenlijk geen reden meer om deze schattigaard niet in mijn badwater te gooien. Zijn jullie benieuwd naar mijn mening over deze bath ballistic? Lees dan snel verder!In principe kan je hem in twee keer gebruiken, maar aangezien het een echte bruisbal is, heb ik hem er gewoon in één keer ingegooid. Ik zou me er trouwens al bijna schuldig over voelen mocht ik hem in twee kappen… Je zien meteen dat hij in aanraking met water begint te bruisen en dat er gele en rode kleuren ontstaan in je badwater.
Het badwater kleurt echt bloedrood, alsof je echt de Kerstman vermoord hebt… Maar laat dat vooral de pret niet drukken want het water voelt zijdezacht aan en verspreid een lekkere geur, namelijk die van mandarijn, bergamot en oranjebloesem. Normaal gezien zijn dit niet echt mijn geuren, maar in deze combinatie vond ik ze toch erg lekker. Ik heb geen balzaal van een badkamer en toch ruik ik meestal de geur van een bruisbal niet zo lang, dat vind ik altijd wel jammer. Toch vond ik het fijn om met deze Santa in bad te gaan en zou ik hem volgend jaar zeker opnieuw kopen. Daarom zou ik hem ook zeker een 8.5/10 geven.Hadden jullie deze bath ballistic aangeschaft? En wat vinden jullie van het resultaat? Laat het me zeker weten in de reacties onder dit artikel!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Klinkt goed! Zelf vond ik de mandarijnengeur iets te overheersend bij deze, daarom dat ik hem niet kocht :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat viel bij gebruik wel heel erg mee, want ik ruik ook niet zo graag mandarijn! :-)

   Verwijderen
 2. Hahaha precies of je de kerstmarkt vermoord hebt :p Het bad ziet er inderdaad een beetje angstaanjagend uit op die manier :p

  BeantwoordenVerwijderen