woensdag 4 maart 2015

Julie | Lush - Cinders Bath Bomb


Zoals jullie zondag hebben kunnen lezen, mogen jullie vanaf nu elke woensdag en zondag twee artikels van mij verwachten. In het artikel van 15.00u komen telkens badproducten aan bod die ik de afgelopen tijd ontdekt heb. Er bestaan zoveel producten die ik nog nooit geprobeerd heb, aangezien ik altijd enkel een douche ter beschikking had. Nu daar verandering in gekomen is, wil ik dit natuurlijk met jullie delen. Vandaag is het alweer de beurt aan een Bath Bomb van Lush, namelijk ‘Cinders’. Benieuwd? Lees dan snel verder!Cinders was de eerste bruisbal die ik ging gebruiken in ons huis. Het was de eerste keer in lange tijd dat ik in bad zou gaan, maar wel de voorbode van nog vele volgende keren. Deze bruisbal was een exemplaar uit de Kerstcollectie en is dus nu niet meer te koop. In mijn XL shoplog van kerst konden jullie al lezen dat ik een heleboel bruisballen aangeschaft had. Dat artikel kan je hier lezen. In de solden in januari heb ik nog snel deze Cinders een tweede keer aangeschaft omdat hij aan 50% was. Normaal kost deze €4.25 en nu dus maar de helft.Cinders is een Bath Bomb, wat wil zeggen dat hij geen schuimlaag in je bad zal voorzien. Dit exemplaar bevat echter wel knettersnoep, waardoor je een zacht geknetter hoort wanneer hij opbruist. Bij deze nog even wat Lush zelf zegt over deze ‘Cinders’: “Er was eens een uitvinder die verlangde naar een heerlijk verwarmend bad… En dus ontwikkelde hij Cinders! Wanneer je met Cinders in bad stapt dompel je je onder in een warm bad met kaneel, zoete sinaasappel en de etherische olie van amandel, alsof je wegkruipt bij de open haard met een lekker glas gluhwein. En als je heel stil bent hoor je hoor je het haardvuur knapperen. Laat je bad vollopen, stap erin en laat Cinders erin zakken. Sluit je ogen, adem de heerlijke geuren in en geniet!”Hier kan je nog de ingrediƫnten lezen die deze bath bomb bevat. Hij geurt inderdaad naar kersen en amandelen, maar ook zeker naar kaneel. Echt een warme geur die typisch is voor het najaar. Hoewel ik deze ook met veel plezier het hele jaar door zou gebruiken. Ik ben blij dat ik hiervan een tweede aangeschaft heb, zodat ik er tweemaal van kan genieten.
Zoals je kan zien kleurt Cinders je bad helemaal geel, net alsof je in een bad vol appelsap gaat stappen. Eigenlijk hou ik wel van wat schuim in bad, maar dat doet deze helaas niet. De geur blijft wel nog een tijdje hangen in de badkamer en dat vind ik dan weer wel fijn. Bovendien voelt mijn huid tijdens het baderen zijdezacht aan en dat is natuurlijk wel een pluspunt. Ook wanneer ik uit het water stap, voelt mijn huid erg zacht aan. Voor wat extra voeding gebruik ik wel nog altijd een body lotion, maar dat zou niet nodig zijn in de zomer bijvoorbeeld. Als deze volgend jaar opnieuw te koop is met Kerstmis, zou ik deze waarschijnlijk wel opnieuw kopen. Ik geef hem een 8/10.Hebben jullie Cinders aangeschaft toen deze te koop was? Vonden jullie dit een fijn product? Of heb je nog andere aanraders voor mij? Laat het me zeker weten in een reactie!

Liefs,


Julie x

14 opmerkingen:

 1. Ik had hier een beetje gemixte gevoelens over, maar jouw review is lekker positief. Absolute aanrader voor jou is Sex Bomb, die vind ik persoonlijk heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Kelly! Die wil ik dan zeker eens proberen! :-) Wat vond je dan minder aan Cinders? :-)

   Verwijderen
 2. Hahaha, het water ziet er echt grappig uit. Zelf hou ik meer van schuim erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad! En goh, ik vind schuim er ook leuk uitzien, maar dit vond ik ook wel fijn! De bubble bars van Lush zijn dan meer iets voor jou Beau! :-)

   Verwijderen
 3. Ik heb deze zelf nog nooit gehad, maar heb er wel veel goede dingen over gelezen :) ook de geur zou ik heel lekker vinden denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben blij dat ik er eentje als back-up gekocht heb! :-)

   Verwijderen
 4. Deze heb ik thuis nog liggen maar nog niet gebruikt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeeh, deze lijkt me erg lekker! Heb hem zelf nooit gehad. Maar heb dan ook geen had. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Reacties
  1. Ja, Nick en ik stonden er echt gewoon met twee naar te staren, haha! :p

   Verwijderen
 7. Ik hou ook wel van een schuimbad jammer dat deze dat niet doet. Ik ben wel benieuwd naar de geur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor een schuimend bad kies je best voor een bubble bar en geen bath bomb! :-)
   De geur vind ik echt erg lekker!

   Verwijderen