woensdag 4 maart 2015

Julie | The Lovely Body Shop Tag


Het lijkt al zo lang geleden dat ik nog eens een Tag invuld heb voor jullie. Zoals jullie aan de titel kunnen zien, gaat het vandaag over The Lovely Body Shop Tag. Priscilla van http://belleviefashion.nl/ heeft deze zelf verzonnen en haar ingevulde tag kan je hier lezen. Omdat ik zo’n grote fan ben van The Body Shop moest ik niet lang nadenken en ik besloot meteen om deze tag over te nemen. Zoals je op de bovenstaande foto kan zien heb ik wel héél veel spullen van The Body Shop, en achteraf gezien stonden er zelfs nog enkele producten niet op, oeps! Als je benieuwd bent naar mijn favorieten, welke Limited Editions ik heb en welk product ik iedereen zou aanraden, lees je best snel verder!


1. Wat is je favoriete product lijn van The Body Shop?

Het is echt veel te moeilijk om één favoriete lijn te kiezen. Het is vaak ook zo dat ik niet alles uit een hele lijn lekker vind en daarom kies ik er voor om verschillende lijnen op te sommen… Ik vind de Wild Argan Oil lijn zeker een van hun beste lijnen en die is redelijk nieuw. De body butter, lotion en showergel vind ik heerlijk van geur en vooral de lotion vliegt er bij mij doorheen. De Glazed Apple lijn uit de Kerstcollectie verdiend ook zeker een vermelding. Hoewel deze lijn zoet is, ruikt ze tegelijk ook erg fris. Dit is dus een lijn die het hele jaar door te gebruiken is en ik heb er dan ook zo goed als alle producten van. Ze is niet altijd te verkrijgen, maar ook de Vineyard Peach lijn vind ik erg lekker, en dan vooral de body buter. Sinds kort heb ik trouwens wel een nieuwe lijn ontdekt. Ze is er al langer, maar ik had er nog niks van. Het gaat om de Cacao Butter lijn en sinds ik de lotion en de body butter in huis heb, wil ik niks anders meer…
2. Hoeveel producten heb je in totaal van The Body Shop?

Zoals je op de foto hierboven kan zien, zijn er dit wel héél erg veel. Ik heb geprobeerd alles te tellen, maar weet dus niet of hier de ontbrekende dingen ook bij zitten. Als ik alles tel kom ik op 57 producten, inclusief samples. Je mag er dus vanuit gaan dat ik rond de 60 producten zit. Ondertussen heb ik er ook nog wel op gewerkt, maar dit geeft toch een beeld van de situatie op dat moment. Ik geef hieronder nog even weer wat ik allemaal heb:


4 samples
5 lipverzorgingsproducten
3 gezichtsverzorging
1 shampoo
4 handcrèmes
1 body sorbet
2 body mists
2 handzeepjes
3 bath jelly’s
1 beautifying oil
2 scrubs
2 body polishes
10 body butters
9 shower gels
8 body lotions


Zo, dat is een behoorlijke lijst als ik het zo bekijk… Ik wil dit absoluut niet doen om op te scheppen ofzo, het leek me gewoon wel leuk om jullie een kijkje te geven in mijn stash. Ik gebruik wel degelijk alle producten en niks ligt zomaar stof te verzamelen in mijn kast.
3. Welk product(en) kocht jij opnieuw?

Op de foto hierboven zie je allemaal producten waarvan ik al eerder een pot of fles van opgemaakt heb. Dit zijn allemaal producten die ik dus minimum twee keer in huis gehaald heb. Het gaat hier om de Chocomania showergel, lotion en scrub, de Love etc lotion, de Dreams Unlimited lotion, en de body butters uit de Shea, Blueberry, Strawberry en Vineyard Peach lijnen.
4. Gebruik je buiten om de lichaamsverzorging ook gezichtsverzorging van The Body Shop?

Yep, al beperkt zich dit wel een beetje. Ik heb ooit nog een andere gezichtscrème gehad uit de Vitamine E-lijn, maar die is wel opgemaakt. Momenteel heb ik de Aloe Tonic, de Vitamine E sorbet en de Vitamine E overnight serum-in-oil. Omdat ik vind dat mijn lippen ook bij mijn gezicht horen – toch? – wil ik hier dan ook even bij vermelden dat ik nog twee lipbalms, twee lipglossjes en één lipstick van The Body Shop heb. Deze gebruik ik eigenlijk niet erg veel, hoewel ik de lipbalms in stick vorm wel erg fijn vind.
5. Welke special editions heb jij allemaal?

Zoals ik net al even aanhaalde heb ik bijna alles uit de Glazed Apple lijn. Ik kocht de handcrème (niet bij op de foto), het handzeepje, een grote body polish, grote showergel, grote body butter en de bath jelly. De overige items zaten in de tinnen appel die ik via hun Facebookpagina won. Ook heb ik nog een handcrème en bath jelly uit de Vanilla Brulée lijn en een handcrème en bath jelly uit de Frosted Cranberry lijn van afgelopen kerst. Verder heb ik nog een héérlijke Pumpkin Spice showergel waar ik erg zuinig mee ben, een Vineyard Peach body butter en scrub, een Blueberry body butter en de Love etc en Dreams Unlimited body lotion.


6. Welke geur zou jij graag willen zien bij The Body Shop?

Ik mis nog een beetje een super zoete snoepjeslijn, een beetje in de trant van de Snow Fairy van Lush. Daar zou ik graag wel een volledige collectie van zien verschijnen. Ook een lijn met peer en/of kaneel zou ik echt verrukkelijk vinden! Toevallig weet ik dat er nog een Groene Thee lijn zit aan te komen en dat we in de zomer een Mojito lijn mogen verwachten. Ik vrees echter dat deze voor mij te fris zullen zijn van geur, maar ik ben wel benieuwd!
7. Wat was je grootste miskoop?

Een echte miskoop heb ik nog nooit gehad bij The Body Shop, ik ben echt heel tevreden van hun producten en ken mezelf goed genoeg om geen verkeerde geurlijn mee naar huis te nemen. Wel valt de Vanilla Brulée Bath Jelly me een beetje tegen. De geur is echt helemaal verdwenen van zodra je het gebruikt en hij zorgt ook niet echt voor een schuimlaagje in je water. Beetje zonde aangezien ik de Glazed Apple jelly wel goed beter vind. De Cranberry jelly heb ik nog niet kunnen testen.
8. Wat is je favoriete parfum van The Body Shop?

Ik heb niet echt een parfum van The Body Shop, al vond ik het staaltje dat ik van de Japanese Cherry Blossom ooit gehad heb, wel erg lekker. Dus mocht ik ooit een parfum daar kiezen, zou het uit die lijn zijn. Verder heb ik twee body mists, eentje uit de Moringa lijn en eentje uit de Strawberry lijn. Die laatst heb ik jammer genoeg pas opgemaakt. En ik besef me net dat dit ook reeds mijn tweede flacon was, dus die heb ik ook opnieuw gekocht.

9. Wat staat er nog op jouw verlanglijstje?

Ik ben benieuwd naar de aankomende lijnen zoals Groene Thee en Mojito, al denk ik dat deze dus te fris voor mij gaan zijn. Misschien nog de Instablurr of meer producten uit de Cocoa Butter lijn…
10. Welk product zou jij iedereen aanraden?

Zonder twijfelen de body butters. Zoals je in het begin al kon zien heb ik er hier dus ook het meeste van. Ik heb er uit de volgende lijnen: XL pot Honeymania, Japanese Cherryblossom, Shea, Bluberry, Vineyard Peach, Cocao Butter, Glazed Apple (1 mini, 1 full size), Wild Argan Oil en een mini uit de Strawberry collectie. Mijn absolute aanraders als je een érg droge huid hebt zou toch wel de Shea variant zijn. Deze is echt super voedend. Die uit de Wild Argan en Blueberry lijn hebben dezelfde structuur, net zoals de Cocoa Butter pot. Ook de Honeymania body butter vind ik erg lekker voedend.Zo, dit was mijn The Lovely Body Shop Tag en ik hoop dat jullie er van genoten hebben. Ik ben zelf in ieder geval dolgelukkig met al mijn producten en zou niet meer zonder kunnen. Ondanks dat ik al zoveel producten heb, zou ik toch nog altijd nieuwe bij kunnen kopen. Ik gebruik ze erg vaak en daarom gaan er zeker ook wel eens producten op. Bovendien kies ik natuurlijk zelf waar ik geld aan wil uitgeven en heb ik ook bepaalde producten gekregen of in een sale gekocht. Ook heb ik een klantenkaart en gaat er geregeld 5 euro van mijn rekening af. Het is zelden dat ik de volle prijs betaal in de winkel.

Nog even een kleine edit. Nadat ik de foto's voor dit artikel had gemaakt en ook nadat ik het geschreven had, ontving ik nog dit pakket via een winactie van de Belgische Groene Beautyblog http://zolea.be/. Ik won dit fantastische pakket vol leuke producten uit de nieuwste Smoky Poppy lijn van The Body Shop. Hierin zaten een body butter, body scrub, bruisballen, een kabuki kwast, een lip-en-cheek tint, drie nagellakjes en twee oogschaduw quattro's. Deze kan ik dus nog toevoegen aan mijn veel te grote stash! ;-)


Hebben jullie veel producten van The Body Shop? En gaan jullie deze Tag overnemen? Ik ben heel erg benieuwd!

Liefs


Julie x

8 opmerkingen:

 1. Jeetje Julie hahaha, je hebt echt veel producten van TBS! Mijn stash is denk ik te klein voor deze tag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja ik weet het! :-) En ik vind dat iedereen die er producten van heeft de tag in principe wel kan invullen! :-)

   Verwijderen
 2. Wauw, wat een heerlijke gigantische stash heb je zeg! Ik dacht dat ik al veel had maar jij overtreft alles. Super leuk dat je de TAG ook hebt overgenomen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja ik weet het! Graag gedaan, ik vond het een super leuke tag! :-)

   Verwijderen
 3. Ik gebruikte vroeger wel lichaamsverzorging van TBS, maar uiteindelijk ben ik er helemaal vanaf gegaan. De geuren vind ik uiteindelijk veel te overheersend, op de Vitamine E lijn na dan. Ik vind het jammer dat zij er geen showergel van in het assortiment hebben, dat zou ik wel graag gebruiken of een scrub! Toch zou ik wel wat meer van hun gezichtsverzorging willen proberen, daar ben ik nog niet zo bekend mee. Ik heb wel een paar dagen terug een oogschaduw van ze gekocht, die is geweldig goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hun geuren net geweldig! Ik vind niks erger dan een lichaamsproduct dat meteen al zijn geur verliest bij gebruik... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, ik dacht dat ik al veel had met mijn 36 stuks :D zalige collectie heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hou van deze tag! De foto's om te smullen! Ik baal dat ik iets te laat ben gaan verzamelen en de smokey poppy heb gemist. Volgens mij was die super lekker! Ik plaats de tag de 24e op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen