vrijdag 27 maart 2015

Julie | Friday Nails – Raspberry Red


Zoals jullie ondertussen al gelezen hebben, werk ik tijdens de maand maart deeltijds bij Rituals in Turnhout. Ik doe het graag en vind het super interessant om bij te leren over allerlei producten. Als je bij Rituals werkt, wordt er van je verwacht dat je tijdens het werken hun make-up draagt maar ook hun nagellak. Daarom besloot ik om in mijn eerste week een potje nagellak te kopen. Het zijn kleine, handige flesjes en ze kosten slechts €5. Ik koos voor de kleur ‘Raspberry Red’ en heb hem ondertussen grondig kunnen testen. Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan snel verder!


Ik heb deze foto pas kunnen maken toen het lakje al twee à drie dagen op mijn nagels zat, dus mijn excuses voor het beetje tipwear dat zichtbaar is. Ik vind deze kleur echt heel erg mooi. Hij zit echt tussen roze en rood in en heeft zelfs op sommige momenten een soort paarse kleur. Het lakje dekt perfect in één laag, al draag ik er uit gewoonte altijd twee. Dit lakje heeft een dun borsteltje dat erg geschikt is om precies mee aan de slag te gaan. Ik had haast niet geknoeid, en dat is echt een hele prestatie voor mezelf. 


Na iets minder dan een volledige week dragen ziet hij er nog zo uit. Ik moet bekennen dat ik op mijn andere hand al een touch up gedaan had, vandaar deze foto. Aangezien ik tijdens het werken constant met mijn handen bezig ben en aan het watereiland heel wat water en doucheschuim te verwerken krijg, vind ik dat dit lakje het niet slecht doet. Ik vind het ook een kleurtje dat bij heel veel mensen goed zou staan, al zijn er natuurlijk nog andere kleurtjes om uit te kiezen. Mijn grootmoeder heeft dit kleurtje in ieder geval ook al aangeschaft! Ik ben erg blij dat ik dit lakje gekozen heb. De formule lakt prettig en droogt eigenlijk ook best snel vergeleken met andere lakjes. De houdbaarheid laat toch wel wat te wensen over, zeker nu ik hem al 3 weken heb kunnen testen. Ik moet hem regelmatig bij werken, en dat is natuurlijk minder fijn. Hij is dus niet slecht, maar ik zou hem niet aandoen als ik een week op vakantie vertrek, bijvoorbeeld.Hebben jullie al wel eens een lakje van Rituals uitgeprobeerd? En wat vinden jullie van dit kleurtje? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen: