vrijdag 13 maart 2015

Julie - Friday Nails – I’m A Pool For Love


Ondanks dat dit lakje er echt prachtig uitziet, is hij niet zo fotogeniek. Ik kocht bij Big Bazar mijn allereerste O.P.I. lakje, uit de Nicole by O.P.I. collectie. Ik koos voor een prachtig paars glitterlakje met de leuke naam ‘I’m a pool for love’. Het flesje heeft een vrij moeilijke vorm om bij de rest van mijn flesjes te zetten, maar dat vergeef ik hem graag. Benieuwd hoe dit kleurtje er op mijn nagels uitziet? Lees dan snel verder!Op deze foto in het daglicht kan je goed de kleuren in het flesje bekijken. Ik zie zowel blauw, paars, roze als goud/geel. Lakjes die zo veelzijdig zijn qua kleur trekken altijd mijn aandacht. Op mijn nagels ziet hij er wel heel donker uit, en valt het effect niet altijd op. Beetje jammer, maar toch vind ik hem nog altijd super mooi. Afhankelijk van het licht dat er op valt, zie je bovendien zelf wel een kleurenspektakel op je nagels.Hier nog even een foto in kunstlicht en genomen met flits. Zo ziet hij er echt diepblauw uit en komen de paarse tinten ook goed terug. Ik vind het in ieder geval een super leuk lakje. Als ik me niet vergis heb ik er 5 of 6 euro voor betaald in de Big Bazar en dat is dit lakje zeker wel waard.Ik draag altijd mijn nagellak één week lang, zodat ik ze onderling kan vergelijken in houdbaarheid. Dit lakje scoort tamelijk hoog! Behalve wat tipwear en hier en daar een scheurtje, is dit het resultaat van mijn linkerhand na een volledige week. Mijn rechter hand was ook nog prima, behalve de wijsvinger. Dit lakje blijft minstens 5 dagen mooi zitten en dat vind ik echt wel een goede periode voor een nagellak. Ik moet zeggen dat ik nu zeker benieuwd geworden ben naar andere lakjes van O.P.I.Wat vinden jullie van dit lakje? En hebben jullie wel meer lakjes van O.P.I in je stash? En welke is je favoriet? Laat het me zeker weten in de reacties!

Liefs,


Julie x

5 opmerkingen: