vrijdag 20 maart 2015

Julie | Friday Nails – Coral Flash


Ik heb het al wel vaker over Jafra gehad en hierbij krijg ik wel eens te horen dat mensen nog niet bekend zijn met dit merk. Ik moet zeggen dat ik vind dat ze goede producten hebben en daarom schrijf ik er ook met plezier over. Vandaag laat ik jullie kennis maken met een van hun nagellakjes die beloven op 60 seconden droog te zijn. Ik kreeg het lakje Coral Flash van Britt, een consulente van Jafra. Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan snel verder!
 


Ik laat jullie eerst even kort de ingrediëntenlijst zien. Meestal komen nagellakjes niet in een doosje, maar deze dus wel. Ik vind het wel fijn om zulke doosjes er bij te bewaren. Als ik me niet vergis, betaal je voor een lakje €11.90. Dit is op zich een behoorlijk bedrag, maar als hij zijn beloftes waar maakt, vind ik het wel de moeite.Het kwastje van deze nagellak vind ik erg fijn werken. Ik kan een dikker borsteltje ook wel appreciëren, maar hiermee maak je natuurlijk minder snel fouten. Zeker op je teennagels is werken met dit soort borsteltje veel gemakkelijker. Ik was erg benieuwd naar de kleur en de formule van deze lak.Dit lakje kreeg een erg toepasselijke naam. Flashy is hij in ieder geval, het kleurtje knalt van mijn nagels. Ik vind het leuk dat de kleur zich ergens tussen rood en oranje bevindt, een kleurtje dat nog niet voorkwam in mijn stash. Maar is hij nu echt droog op 60 seconden? Een minuut is natuurlijk erg weinig, maar ik moet zeggen dat als ik één laagje aangebracht heb op alle tien mijn vingernagels, ik daarna meteen verder kan met een tweede laag. Meestal wacht ik hier nog even mee, om verschuivingen te voorkomen. Ook een tweede laagje is erg snel droog, maar zelfs één laagje is al erg dekkend. Ik vind dit een erg geschikt nagellakjes voor als je weinig tijd hebt. Een laag is voldoende en hij is snel droog.
Ik moet eerlijk toegeven dat er na een 2 à 3-tal daagjes de eerste chips zichtbaar werden maar dat dit ook de enige geweest zijn waar ik last van had. Deze foto is namelijk genomen na een volledige week dragen. De nagels van mijn middel- en ringvinger waren uit zichzelf gescheurd, en bij gevolg was daar ook de lak verdwenen. Ik vind de houdbaarheid daarom niet geweldig, maar het kan er wel mee door. Bovendien lijkt me dit lakje erg geschikt om ’s avonds voor een feestje nog snel aan te brengen en als hij dan de avond mee door komt, is dit vaak al lang genoeg.

Ik was aangenaam verrast door dit lakje en ben zeker benieuwd naar de andere kleuren uit hun assortiment. Het lakje droogt inderdaad sneller dan de gemiddelde droogtijd van andere lakjes die ik gewend ben. En net om die reden kan ik je dan ook de lakjes van Jafra erg aanraden.

Hebben jullie al wel eens gehoord van Jafra? Of zelfs al eens een lakje uit hun collectie getest? Wat vinden jullie overigens van dit kleurtje? Laat het me dan zeker weten in de reacties!

Liefs,


Julie x

1 opmerking: