vrijdag 6 maart 2015

Julie | Friday Nails – Black Tie Party


Vandaag is het mijn verjaardag, zoals jullie ook deze ochtend al konden lezen! Daarom koos ik ervoor om ook de Friday Nails van vandaag een beetje feestelijk te maken. Klassiek zwart scoort altijd, en ik vind een beetje feestelijk goud ook niet verkeerd. Haal dus de toeters en slingers al maar boven en lees vooral verder als je het resultaat van deze lakjes op mijn nagels wilt zien.
 


Het zwarte lakje komt uit het ‘Five Shades Of Grey’ setje van Playboy, dat ik kocht bij Big Bazar. Het kreeg de toepasselijke naam Anastasia mee, en dat vind ik altijd wel leuk. Het andere lakje komt ook uit een setje met drie lakjes van B Fun Cosmetics. Ook deze heb ik gekocht bij Big Bazar. Deze laatste is een zwarte lak, met gouden strookjes en vijfhoekjes in. Ik vreesde dat deze lak niet dekkend zou zijn en koos daarom voor de Playboylak als basislaag.Ik wil jullie alvast even laten zien hoe één laagje van de zwarte lak van Playboy er uit ziet. Let er vooral niet op dat het niet netjes gelakt is, dit werk ik altijd pas weg als ik helemaal klaar ben. Zoals je kan zien is één laag echt al een perfecte dekking. Uit gewoonte zou ik sowieso twee lagen doen, als ik enkel deze lak zou dragen.En dit is dan het resultaat met opnieuw één laagje van de B Fun lak er overheen. Er komen voldoende gouden flakes vanaf in één laag, dus ik zou er zeker geen twee gebruiken. Een zwarte onderlaag is dan weer wel een must, anders is hij niet dekkend. Soit, ik vind het resultaat er erg feestelijk uitzien. Het zwarte is chique en de gouden flakes zorgen voor een confetti-effect. Helemaal mijn ding!Na een volledige week dragen – vrijdag tot vrijdag – is dit het resultaat. Mijn nagels van de wijs- en middelvinger scheuren nogal snel, wat er ook voor zorgt dat ook de lak er aan is voor de moeite. Het was dus echt wel dringend tijd om deze er af te halen. Toch heeft hij zeker een 4 à 5 dagen gewoon goed op mijn nagels gezeten. Dit had ik misschien niet helemaal verwacht omdat ik beide setjes nogal goedkoop gekocht heb in de Big Bazar.

Wat vinden jullie van deze combinatie? En hebben jullie al eens een van deze setjes gezien – en misschien wel gekocht? – bij Big Bazar? Laat het me zeker weten in de comments!

Liefs,


Julie x

10 opmerkingen:

 1. Ik vind het echt wel een geslaagde combo. Beetje edgy maar het is zeker leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er leuk uit! Ik vind het wel altijd lastig om zulke glitternagellak van m'n nagels te halen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toch wel een leuk setje vind ik! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze zaten niet samen in een setje.. :-) Ze komen uit twee verschillende setjes die ik gecombineerd heb! ;-)

   Verwijderen