woensdag 11 maart 2015

Julie | The Body Shop – Vanilla Brulee Bath Jelly


Zoals jullie weten is maart een beetje een badmaand voor mij en komen er elke week twee extra artikels van mij online. Vorige week liet ik jullie van The Body Shop al zien hoe de Bath Jelly uit de Glazed Apple lijn er uit zag en vandaag laat ik jullie die uit de Vanilla Brulee lijn zien. Je zou denken dat alle Bath Jelly producten wel hetzelfde zullen zijn, maar ik heb toch wel een verschil opgemerkt. Ik heb ook nog de derde variant: Frosted Cranberry. Deze komt zeker ook nog eens aan bod in een apart artikel. Benieuwd wat ik nu zo anders vond aan deze Vanilla Jelly? Lees dan snel verder!Dit vind ik altijd het leukste gedeelte van deze Bath Jelly producten! Ik vind het spateltje zo handig en hygiënisch! Bovendien vind ik het wel leuk dat hij zo kleverig is dat je echt net stroop uit een pot in je water schept. Ik gebruikte deze keer iets meer product dan bij mijn eerste keer met de Glazed Apple variant.
Zoals je kan zien zat er toch wel een beetje schuim in mijn bad. Maar wat ik nu gemerkt heb, is dat deze Vanilla Brulee al zijn geur verliest. Het lijkt of het een schrik van water heeft, want de geur is nergens meer te bespeuren. Nadien heb ik Nick hier ook eens een badje mee laten nemen en ook bij hem was de geur volledig weg. De badkamer ruikt er niet naar en zelfs het badwater heeft geen speciale geur meer… Laat staan dat de geur aan je huid zou blijven hangen na het baderen. Heel erg jammer dus! Mochten deze jelly’s volgend jaar opnieuw in de winkelrekken liggen, zou ik deze niet opnieuw kopen. En dat terwijl deze geur in de pot echt heerlijk ruikt! Bovendien heb ik ook al eens geprobeerd om het product in mijn handen onder de lopende kraan uit te wrijven, maar ook dat levert geen beter resultaat op qua geur en/of schuim. Dit product krijgt dan ook maar een magere 6.5/10. Het is wel zo dat mijn huid tijdens het gebruik en nadien erg zacht aanvoelt, dus helemaal afstraffen doe ik niet.

Ik heb nadat ik dit artikel al geschreven had, nogmaals een bad genomen met deze jelly. Deze keer nam ik veel meer product uit de pot en deed ik hem in mijn klein vergiet dat ik gebruik voor bubble bars. Hierdoor kreeg ik wel echt veel meer schuim. De geur is nog steeds ver te zoeken, maar de bubbels maken het toch wel een fijn badje!Hebben jullie deze Bath Jelly aangeschaft? En wat is jullie mening hierover dan? Laat het me zeker weten in de reacties!

Liefs,


Julie x

8 opmerkingen:

 1. Ik heb het nog nooit geprobeerd maar het word wel eens tijd als ik dit zo zie! Heerlijk..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent.
  Ik heb geen bad, dus ik zal dit niet aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tjah, sommige dingen durven wel eens tegen vallen! Ofwel heb ik te hoge verwachtingen! ;-)

   Verwijderen
 3. Jammer dat hij tegenvalt, hij leek me juist zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gek dat je hem niet meer ruikt als hij uit de pot is! Maar schuimen doet hij wel goed, toch blijft het jammer :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad! Het is niet dat hij slecht is, maar toch viel hij dus een beetje tegen! :-)

   Verwijderen