zondag 8 maart 2015

Julie | The Body Shop – Glazed Apple Bath Jelly


De vorige twee badproducten waren telkens van Lush. Vandaag is het de beurt aan een andere grote favoriet van mij: The Body Shop! Deze winkel was mijn eerste grote liefde aan lichaamsproducten en niks of niemand kan wat mij betreft de heerlijkheid van hun body butters verslaan. Tijdens de Kerstperiode hadden ze drie winterlijnen en deze hadden allemaal een Bath Jelly in hun collectie. Ik besloot om deze alle drie te kopen en als eerste heb ik die uit de Glazed Applelijn geprobeerd. Benieuwd naar wat ik er van vond? Lees dan snel verder!
Bij het product zit een handig spateltje zodat je het product heel hygiënisch uit het potje kan scheppen. Je neemt een kleine hoeveelheid op je spatel en houdt deze onder de stromende kraan. Ik vind wel dat je er gerust wat meer in mag doen dan ‘een kleine hoeveelheid’. Dan is de geur toch altijd net dat beetje intenser. Het product uit de pot krijgen gaan heel gemakkelijk en dat is natuurlijk wel een pluspunt.Hier kan je zien dat er zich een licht schuim vormt op je water. Het is natuurlijk niet te vergelijken met de berg schuim die je bij een badschuim uit een fles kan verkrijgen. Ik hou wel van wat schuim en het had voor mij ook iets meer mogen zijn. Volgende keer wil ik nog een klein beetje meer gebruiken om te zien of dat iets aan het effect zal veranderen.Je kan ook zien dat mijn badwater een licht groene schijn kreeg, ook dit had van mij iets feller gemogen. Wel is het zo dat mijn huid erg zacht aanvoelde na het baderen en eigenlijk ook al tijdens het gebruik. Het product bevat wel SLS, wat misschien voor de super droge huidjes onder ons niet zo’n goed nieuws is. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik er geen last van ondervonden heb. Bovendien heb ik tijdens deze badbeurt ook de Body Polish gebruikt om mezelf te scrubben, de Showergel om mezelf te wassen en nadien de Body Butter om mezelf rijkelijk mee in te smeren. Dit allemaal ook uit de Glazed Applelijn, waardoor ik echt super lekker naar appeltjes rook.
Ik had reeds bijna alle producten uit deze lijn in een full size verpakking gekocht, dat heb ik jullie dan ook laten zien in het artikel dat ik eerder schreef over de producten. Dat artikel kan je hier lezen. Nadien won ik via Facebook ook nog hun collectersitem ‘Tin of Treasures’. Ik vond het niet nodig om hier ook nog eens een apart artikel van te maken, maar wou het bij deze nog wel even vermelden. Ik was dolgelukkig met deze extra producten. Het zijn allemaal mini’s, maar dat is super handig voor op vakantie! In deze tinnen appel zaten een badpuff, de Showergel, de Body Polish, de Body Lotion en de Body Butter. Een heerlijk blik vol applegoodies dus!


Ik moet zeggen dat ik deze lijn een regelrecht schot in de roos vind van The Body Shop. Het friszoete van de appel past bij veel seizoenen en ik denk dan ook dat ik er het hele jaar door plezier van zal hebben. De Bath Jelly zou ik een 7.5/10 geven omdat ik net dat beetje meer kleur en schuim verwacht had in mijn bad. De geur blijft niet hangen op mijn lichaam, maar daar had ik dan ook de Body Butter voor!


Hebben jullie iets uit deze lijn gekocht? En wat is jullie mening over deze Bath Jelly? Ik lees het graag in jullie reacties!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Klinkt erg fijn, echter vond ik zelf de geur van deze lijn niet zo lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vond deze net ontzettend lekker, en ook geschikt voor de zomer! :-D

      Verwijderen