dinsdag 24 maart 2015

Hands Off my chocolate Seriously dark


Diamonds Chocolate is a girl's best friend. Helaas is het niet zo gezond, of toch? Pure chocolade is namelijk absoluut niet zo slecht en indien je het met mate eet, kun je het zelfs gezond noemen. Deze chocolade bevat maar liefst 85% procent cacao en aangezien cacao van een struik komt, zou je dit bijna een salade in blokjesvorm kunnen noemen. ;)


De verpakking ziet er ten eerste al super leuk uit. Natuurlijk hoef je chocolade niet te kopen voor de verpakking maar toch, het scheelt wel als het er een beetje leuk uit ziet. Als ik mij niet vergis, is het stukje chocolade dat je op de verpakking ziet ook ware grootte. Dan heb je toch een beetje ene idee wat voor blokjes je mag verwachten. Voor de rest staat er van voor nog wat informatie: zo is de chocolade echt Belgisch en blijkt het de allerlekkerste chocolade met 85% cacao te zijn. Het schept al duidelijk erg hoge verwachtingen! Ook op de achterkant nog een hele boel aan informatie. Je vindt de voedingswaarde (die ik lekker negeer want daar doe ik niet aan mee) en nog een leuk verhaaltje over waarom je deze chocolade absoluut niet hoeft te delen. 


Helaas was het al gebroken toen ik het aankreeg maar dat maakt het er niet minder leuk en lekker om. Ik vind het super leuk dat er op de blokjes in verschillende lettertype "mine" staat en uiteraard eentje met "yours" op maar dat is doorstreept, want onthoud: we delen dit niet! 

Misschien nu maar eventjes het aller - allerbelangrijkste: wat vond ik van de smaak? Ik moet toegeven dat ik nog altijd wel liever melk chocolade eet maar raar genoeg, als ik pure eet, moet hij zo puur mogelijk zijn. Daar is deze wel goed in geslaagd. Ondanks het feit dat hij zo donker is, proeft hij toch nog vol en romig. Het rondje chocolade smelt traag in je en beleeft een intense chocolade ervaring. Ik heb niet geluisterd naar de verpakking en Patricia en Sander laten proeven (Mathias wilde niet, hij lust geen pure chocolade) en ook zij vonden het erg lekker! 

Ondanks dat het Belgische chocolade is, heb ik hem hier nog niet in de winkels zien liggen. In Nederland zou hij wel gewoon in de supermarkt te koop moeten zijn. Ik kon zo op het eerste zicht wel niets over eventuele prijzen vinden maar dat scheelt waarschijnlijk toch van supermarkt tot supermarkt. Voor wie geen al te grote fan is van zulke donkere chocolade, er bestaan nog mildere smaken. Van 70% cacao tot zelfs een mengeling van witte en melk chocolade. Voor ieders wat wils dus. Als ik nog eens in Nederland ben, ga ik zeker op zoek naar een melk variant (ook al heb ik nog enkele Tony's liggen...) 

Hebben jullie van dit merk al chocolade geproefd? 

Liefs
Veronique 


Dit product heb ik ontvanger ter review.

2 opmerkingen:

  1. Dit klinkt goed, ik hou enorm van pure chocola namelijk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha een salade in blokjesvorm ^^ Ziet er lekker uit, al verkies ik melkchocolade :)

    BeantwoordenVerwijderen