dinsdag 10 maart 2015

Essence | Love & Sound


In mei komt Essence met deze zomerse collectie die toch al richting festivalseizoen neigt. Bij het bekijken van de producten moest ik onmiddelijk aan festivals zoals Werchter en Pukkelpop denken. Op de een of andere manier geeft het mij toch een licht boho & hipster gevoel. Niets mis mee want desalniettemin vind ik het wel een erg leuke collectie! Ik krijg er meteen een zomers gevoel van en dat wil al heel wat zeggen hier in dit ijskoude klaslokaal in de stille Kempen. We beginnen met de oogschaduws waarvan ik vooral de paarse erg mooi vind. De middelste kleur vind ik ook nog erg mooi terwijl de witte kleur me wat te kil lijkt voor een zomerse collectie. Volgens het persbericht is het witte eerder lichtgroen maar dat zie ik toch niet echt... De oogschaduws zijn baked en in deze drie kleuren te verkrijgen:01 glastonberry, 02 make life a festival en 03 feel the vibe.

Prijs: €2,89


Zoals jullie misschien wel weten, hou ik van lipsticks en kan ik dit zelfs als een lichte verslaving noemen. Ondanks dat dit ook hele lichte kleuren zijn, vind ik het wel iets zomers hebben vanwege de pasteltintjes. Naar deze ben ik echt benieuwd en ik kan niet wachten tot ik ze in mei in mijn winkelmandje kan gooien. 
Verkrijgbaar in 01 crowd gone wild en 02 glastonberry.

Prijs: €2.39
Dit soort eyeliner heb ik ook al wel eens gezien maar ik weet niet goed wat ik ervan moet verwachten. Ik kan mij niet inbeelden dat je met die drie puntjes mooie, dunne en strakke lijntjes kunt maken. Ben er toch wel erg benieuwd naar en aangezien ik nogal veel en graag eyeliner draag, wil ik deze wel eens proberen. 
01: Perfect line up
Prijs €2.99Het begint op te vallen dat Essence fan is van ombre blushes. Deze ombre doet me denken aan een zomerse zonsondergang. Indien je deze blush mee hebt, kun je bijna eindeloos variĆ«ren wat kleur betreft. 
01 sunset @ center stage 
Prijs: €2,99 


Ik heb geen idee wat ik mij hierbij moet voorstellen. Papier waardoor je een bruiner kleurtje krijgt? Ik weet niet of ik dit wel ga kopen... Lijkt me nogal tricky om te gebruiken. 
 01 sunkissed & happy.
Prijs: € 2,39

Dit is wel schattig maar ik denk niet dat ik ze zou gebruiken eigenlijk. Ben niet zo nagelgericht. Als ik al een weekje niet gebeten heb, ben ik al trots op mezelf. 
 01 ethno girls ahead!.
Prijs: € 1,59


Matte, zomerse kleurtjes! Ondanks dat ik amper nagellak draag, heb ik een vrij grote collectie en breid ik deze nog altijd wel graag uit. Hier vind ik vooral het koraal kleurtje heel mooi.
01 make life a festival, 02 blue-chella, 03 glastonberry en 04 feel the vibe.
Prijs: € 1,89

Dit moet ik hebben! Ik draag supergraag hakken, nu met mijn ontstekingen iets minder, maar ik heb vooral aan mijn hiel en voorvoet veel pijn als ik lang op de verkeerde hakken rechtsta. Tijd om deze nu eens een kansje te geven. 
01 these pads are made for walking.
Prijs: € 2,59

Een mooie collectie! Niet enorm speciaal maar er zijn toch een aantal dingen die ik wel zou kopen. Wat vinden jullie van deze collectie? 

Liefs
Veronique 

3 opmerkingen:

  1. Ik ben erg benieuwd naar die pads, en het blauwe en roze nagellakje mogen er ook wel zijn! :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een aparte eyeliner inderdaad, daar ben ik wel erg nieuwsgierig naar!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow ik vind echt al deze producten mooi hahaha

    BeantwoordenVerwijderen