dinsdag 31 maart 2015

Dingen waar het vriendje van een beautyblogger mee moet leren leven


Mathias en ik zijn ondertussen al wel eventjes samen maar ik denk dat hij van enkele dingen uit deze lijst nog geen last gehad heeft. Misschien dat ik dit nu wel schrijf een beetje als waarschuwing naar hem toe. Het lijkt me wel zo handig dat hij nu al weet wat hem te wachten staat als we eens samen op vakantie gaan of zelfs als we ooit zouden gaan samenwonen. Een gewaarschuwd man is er twee waard, dus Mathias: goed opletten nu! 


Overal make-up en beautyproducten
Elk meisje met een iets of wat uitgebreide make-up stash zal dit wel herkennen. Overal ligt wel iets. Als je iets wilt zoeken in haar handtas kom je dus ook die vijf lipsticks tegen. Ook in de badkamer, slaapkamer, eetkamer en misschien zelfs keuken kom je het tegen. Hadden we je trouwens al verteld dat die ene lade in de ijskast voor de nagellakjes is? "Lakjes in de ijskast?" - "Ja hoor, lieverd. Zo blijft het lakje langer goed!" 

De ene rode lipstick is de andere niet

Wat voor een man niet meer lijkt te zijn dan weer gewoon de zoveelste rode lipstick, is voor ons net die ene, speciale, unieke, limited edition rode lipstick met dié finish en dié ondertoon. Probeer daar dan ook niet tegen in te gaan als man want wij weten wel beter. Stel je nu eens voor dat je voor een bepaalde gelegenheid nét die ene lipstick nodig hebt en je die niet gekocht hebt omdat je vriend vond dat je er "zo een" al had. De horror! 


"Schat, heb je niet al twintig andere lipsticks met ongeveer die kleur?" - "Ja, je zegt het goed, ongeveer die kleur. Dat is net het punt." 


Back ups 

Vergeet ook niet dat die ene lade(/kast) bedoeld is om producten te bewaren waarvan we al een verpakking in gebruik hebben. Je weet maar nooit wanneer je iets opmaakt waar je niet zonder kunt of stel dat het merk het ineens uit de handel haalt. En als je eens een van je favorieten in de sale kunt kopen, is het natuurlijk helemaal geweldig en de ultieme kans om die back up kast weer wat te vullen! 


"Heb je niet nog drie bussen haarlak staan in de kast?" - "Heb je wel gezien hoeveel korting er nu op is?!"

Halve koffer kleren, halve koffer make-up

Waar je ook heen gaat op vakantie, als beautyblogger zorg je ervoor dat je op elke situatie voorbereid bent. Natuurlijk neem je allebei de Naked palettes mee, hoe moet je nu een week op voorhand weten in wat voor look je die bepaalde avond zin gaat hebben?


"Schat, moeten die vijf verschillende lipsticks echt mee? Je draagt er waarschijnlijk toch maar eentje van..." - "Weet jij nu al wat jij vrijdag in het hotel gaat eten misschien? Nee? Dan weet ik toch ook niet welke lipstick ik dan wil dragen." 

Herkennen jullie deze dingen in jezelf? Of herkent je vriend misschien enkele van deze dingen? 

Liefs
Veronique

10 opmerkingen:

 1. Die lade (of kast) met nog volle verpakkingen, die hoef je niet alleen als beautyblogger te hebben! Ik vind het ook iets van een geldbewuste vrouw zijn hebben ;) (lastige zin).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha ja herkenbaar artikel! Vooral dat als je een kleur lipstick koop dat ze totaal verschillend zijn dan dezelfde tinten die je al hebt x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat Nick héél blij zou zijn als ik slechts 5 verschillende lipsticks mee op vakantie neem! :p
  Ik bedenk altijd dat ik 's ochtends waarschijnlijk lippenbalsem wil, 's middags lipgloss en 's avonds lipstick... En natuurlijk elke dag een andere! ;-)
  "Kies deze maar liefje" - "Nee, die heb ik gisteren nog gedragen, dat kan echt niet!" :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha grappig en heel herkenbaar! en voor mij als fashionblogger moet hij ook geregeld achter de camera staan;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha ik denk dat dit ook gewoon bijna elke vrouw is. Leuk geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik denk dat als je een gewone vriendin heb dit ook vrij normaal is hoor ;) Vrouwen hebben over het algemeen heel veel spullen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha leuk en herkenbaar! Het hele huis ligt hier altijd vol met beauty producten, oeps!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha heel begrijpelijk! Ik heb nog geen vriend gevonden die het accepteert...!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hahaha wat een leuk artikel! Heel herkenbaar ook, oeps...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha herkenbaar! Inderdaad, de ene rode lipstick is de andere niet. En ik heb ook ontzettend veel back ups, maar ik koop er altijd veel tegelijk als producten in de aanbieding zijn.

  BeantwoordenVerwijderen