dinsdag 17 februari 2015

Throwback Tuesday #1


Julie sms'te gisteren plotseling dat ze het jammer vond dat enkele van onze leuke filmpjes online zijn gekomen in een periode dat we nog maar amper volgers hadden. Die filmpjes zijn dan ook niet zo druk bekeken en we vonden dat ze het nog wel eens verdienden om in de belangstelling te staan. Zeker aangezien ik voortaan terug meer wil filmen. Om jullie een beetje in de stemming te brengen, hierboven een enorm oude foto van mij en Julie! Waarop ik precies toch nog ettelijke kilo's lichter was, nog heupbroeken droeg en mijn gezicht altijd de kleur van een tomaat had. 

Ik begin met mijn allereerste filmpje ooit voor deze blog. Het was een shoplop, er was amper licht maar ik vind wel dat ik niet zo awkward en geforceerd overkom zoals op andere filmpjes. Ik overdrijf zelfs mijn diftongen niet zoals in mijn meest recente filmpje. Kan ik nog iets uit leren!
Kort filmpje waarin ik laat zien hoe gelukkig ik ben met de pageviews. Het leuke hieraan vind ik mijn oprechte enthousiasme en het feit dat het me absoluut niets kan schelen hoe ik eruit zie en hoe rommelig de achtergrond is. Tegenwoordig heb ik steeds meer en meer het gevoel dat bloggers, en YouTubers, het perfecte leventje willen laten zien. Het ├ęchte wordt nogal vaak overgeslagen en dat vind ik jammer. Misschien moet ik gewoon regelmatiger mijn camera er eens bijnemen om ook zulke banale everyday momentjes te filmen. Wat denken jullie?Het geluid suckt, ik zag er met momenten nogal oncharmant uit maar wat hadden we een plezier met dit te filmen. Mijn kotje zo terug zien brengt ook erg veel herinneringen met zich mee en wat mis ik Laure! Dringend tijd om nog eens naar Leuven te gaan dus!
Het eerste echte filmpje met Julie mag natuurlijk ook niet ontbreken! Uiteraard was ze al eens kort in een ander filmpje voorgekomen maar dit is toch net wat echter. Ook dit was weer heel erg leuk om samen te doen en het doet me eraan denken dat na het filmen een mooie oogschaduw gesneuveld was! :(
Last but not least, m'n meest bekeken filmpje. Jullie lijken wel van shoplogs en unboxings te houden. Dit zal ik onthouden voor in de toekomst! 


 Uiteraard zijn er tussen de filmpjes die ik hier getoond heb nog heel wat andere verschenen maar anders zou het artikel wel erg lang worden. Voel je vrij om die toch nog te gaan bekijken, ik beloof je dat ik zo awkward ben soms dat het grappig wordt! 

Liefs 
Veronique

2 opmerkingen:

  1. Leuk om zoveel vooruitgang te zien in de filmpjes! Je hebt trouwens echt een aangename stem en manier van spreken om filmpjes te maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om dit zo terug te zien :D Ik heb mij meteen geabonneerd op jou kanaal :D

    BeantwoordenVerwijderen