donderdag 26 februari 2015

Secret deodorant


Deodoranten bestaan er in alle soorten, kleuren, geuren, vormen en maten. Persoonlijk heb ik het gevoel dat ze allemaal wel hetzelfde beloven maar maken ze dit ook allemaal waar? Ik gebruik al zes of zeven jaar Lady Speed Stick afgewisseld met spray deo's maar de sticks krijgen toch zeker mijn voorkeur. Via exclusivescents.nl (de webshop die Lady Speedstick, Secret,  Yankee candle etc verkoopt) kreeg ik de kans om Secret eens een keertje uit te testen, verslaat hij mijn holy grail? 
Ik verbaasde mij over hoe klein de verpakking is toen ik hem binnen kreeg. In eerste instantie dacht ik dat dit misschien een soort perssample was, maar nee! Dit is gewoon hoe ze hem verkopen in de webshop. Een travel size dus. Vind ik persoonlijk wel handig om mee te nemen in je handtas Pluspunt! 

Het uiterlijk ziet er volwassener uit dan Lady Speed Stick door de 'cleane' witte kleur. Persoonlijk ben ik wel gehecht geraakt aan de paarse kleur van Lady Speed Stick, mensen vragen dan altijd wat het is, of het goed werkt en uiteindelijk of ik er voor hen ook enkele vanuit Polen kan meebrengen. 


De geur is niet overdreven aanwezig en dit is soms wel eens aangenaam. Wat je wel ruikt doet mij denken aan iets fris en iets schoons. Basic maar prima dus! Over de werking ben ik zeker en vast ook te spreken. Ik heb wel gemerkt dat bij stick deo's het vooral gaat om afwisseling. Als je heel lang aan één stuk altijd dezelfde gebruikt, mindert de werking wel een beetje. Ik zou dus qua werking niet kunnen zeggen welke beter is. 

Ik moet wel de kanttekening bij de Secret deo maken dat hij claimt dat hij onzichtbaar is maar dat ik toch wel witte strepen tegen kom. 

Uiteindelijk gaat mijn voorkeur nog steeds uit naar de Lady Speed Stick grotendeels omdat ik van het merk hou en omdat het veel gemakkelijker te verkrijgen is voor mij en hierdoor ook veel goedkoper. Het hangt er dus een beetje vanaf naar wat je opzoek bent... Lady Speed Stick heeft erg lekkere geuren (Orchard Blossom), terwijl deze Secret meer clean ruikt. 

Deze Secret vind je bij exclusivescents voor €4,99.

Liefs
Veronique

5 opmerkingen:

 1. Spijtig dat je strepen hebt door die deo, maar de size is inderdaad een groot pluspunt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb toevallig nog een Lady Speed Stick liggen, dus die ga ik maar eens proberen nu je het erover hebt haha! Deze formaatjes zijn inderdaad superhandig! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Handig dat de deo zo klein is, wel jammer dat hij strepen achter laat.. Je maakt leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb dit merk ook geprobeerd en vind het wel een fijn merk! Toch moest mijn lichaam op de een of andere manier even wennen aan de deodorant!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende het merk niet, maar ik vind het er wel veel belovend uitzien. Jammer dat het witte strepen achterlaat, dat vind ik altijd zo irritant.

  BeantwoordenVerwijderen