dinsdag 10 februari 2015

Max & More Eyeshadow Palette


De Action, het winkel walhalla voor iedereen die van leuke budgetkoopjes en prullen houdt. Ook de plaats waar men de laatste tijd steeds meer (kwalitatief goede) make-up vindt. De laatste keer dat ik er was stond ik twijfelend naar de oogschaduwpalettes te kijken en vroeg ik mij af of dit palette zelfs die luttele €2,49 wel waard was. Ik had hier en daar al wel gezien dat op swatches de pigmentatie vrij goed was, maar hoe zou dit palette het doen in een ooglook? En is het een palette dat ik vaak zou nemen om zelf een ooglook te maken? Eerst en vooral de verpakking. Het ziet er best oké uit, enkel de manier waarop Max & More erop gedrukt is, geeft - in mijn ogen - een goedkope indruk. 


Ook het palette zelf voelt wel vrij goedkoop aan doordat het zo licht aanvoelt. Vergelijk het met een Sleek palette en je beseft dat je dit niet al te vaak moet laten vallen. Maar goed, wie weet is de inhoud super en zou ik dit palette met heel veel voorzichtigheid en liefde behandelen. 


De kleuren zijn heel gevarieerd. Je vindt veel lichte kleuren, shimmer en wat matter maar ook enkele wat donkerdere of specialere kleuren. Door het licht gewicht en de variatie is dit wel een goed palette om mee op vakantie te nemen. 

De donkerdere kleuren vallen erg goed mee, de lichtere zijn er wel maar zijn wel heel erg licht. Helaas is het heel erg kruimelig en werkt het soms wat moeilijk, zelfs voor gewoon swatches te maken. 
De donkere kleuren zijn erg mooi, zeker die metallic grijs/blauwe. 


Vraag mij niet welke kleuren ik voor deze look heb gebruikt, want ik weet het echt niet meer. Zeker in mijn crease heb ik meerdere kleuren gebruikt om het mooi te krijgen en op mijn bewegend ooglid ben ik na het blenden nog eens met de lichte kleur over moeten gaan omdat die helemaal weggeblend was. Als ik het zo zie vind ik het wel mooi maar ik vond de kleuren erg moeilijk werken. 


Hier zie je wel dat de lichte kleur aan de bovenkant van mijn bewegend ooglid weggeblend is. 


Prima nude ooglook, lijkt mij. 


Hier heb ik gebruik gemaakt van drie rodere kleuren uit het palette maar de twee lichste (binnenste deel bewegend ooglid en buitenste deel) gingen in elkaar over en het kleurverschil was weg. 


Hier zie je ook dat het bijna een grote vlek geworden is. 


Op deze foto zie je wel dat er op mijn bewegend ooglid een peachkleur zit. De kleur die ik had aangebracht was eigenlijk stukken meer oranje/rood dan wat er hier te zien is. Dit viel dus helaas weg op mijn ooglid. 

Als je graag een goedkoop en licht palette meeneemt op reis met redelijk veel kleurtjes erin (en je het niet erg vindt om wat meer moeite te doen), kan ik dit palette wel aanraden. Indien je (net zoals ik) weet dat je veel van de kleurtjes niet gaat gebruiken en je liever wat meer betaald voor kleuren die wat beter pakken op het oog, laat het dan links liggen. Ik gooi dit palette niet weg, misschien komt het nog wel van pas maar ik ga alleszins geen tweede exemplaar met andere kleuren meer kopen. 

Liefs
Veronique

9 opmerkingen:

 1. Mooie look heb je gemaakt en het palette heeft wel mooie kleuren en pigment erin zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. echt een koopje! er zitten zeker hele goede kleuren bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hm, jammer van het slechte pigment, anders leek me dit wel een heel fijn palletje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie look heb je ervan weten te maken ondanks dat het pigment niet super is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je look wel heel mooi! Ik zou dit palette zelf niet aanschaffen, ik denk dat ik hem misschien één keer zou gebruiken en daarna toch liever voor mijn andere paletten zou gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Op zich wel mooie kleuren maar het wordt idd al snel een geheel op het ooglid :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke kleurtjes! De kwaliteit is zeker niet slecht voor die prijs.

  BeantwoordenVerwijderen