zaterdag 14 februari 2015

Look of the day | It's weekend!


Ik draag eigenlijk dagelijk make-up maar ik maak zelden tutorials of "Look of the day" artikelen omdat ik hier meestal gewoon niet aan denk. Gisteren kwam ik thuis nadat ik eventjes naar het werk geweest was (maar ik moest niet werken) en ik vond mijn ooglook eigenlijk best mooi. Het was wel een hel om er mooie foto's van te maken aangezien het al voorbij 23u was. Toch heb ik mijn uiterste best gedaan. Hopelijk hebben jullie er iets aan! 
Foto's zonder flits vind ik de mooiste maar helaas is het dan nooit echt duidelijk hoe de ooglook er precies uitziet. Zo zag het er dus uit zonder flits. 


En dit is dan met flits. 


En nu nog een beetje van wat verder mét flits. 


Tijd om eens te gaan kijken naar mijn gebruikte producten. 

Op mijn ogen gebruikte ik:
- P2 oogschaduw primer
- W7 In the Buff: Sand (bewegend ooglid) & Wave (crease)
- Mica beauty: Mineral eyeshadow 91 Dilligence (ook in de crease om het wat donkerder te maken)
- Essence waterproof pen eyeliner
- Max Factor False lash effect mascara


Op deze foto zie je goed hoe mooi die losse oogschaduw van Mica Beauty is. Hier heb ik nog twee andere kleuren van en er volgt nog zeker een review! 


Niet bij op dezef oto maar ik vond dat deze foto's erg mooi gelukt waren. Ik gebruikte op mijn gezicht een los poeder van MAC (vind nergens op de verpakking meer info) en de stay all day concealer van Essence. Op mijn lippen droeg ik de Long - lasting lip laquer van Catrice in de kleur Innocent. 

Zouden jullie dit soort artikelen vaker willen zien?

Liefs
Veronique

3 opmerkingen: