maandag 23 februari 2015

Life through my eyes | Februari #3


Ik ben moe, maar dan ook énorm moe. Afgelopen week was het lekker druk met voorbereidingen voor stage, Patricia die jarig was en werken. Vandaag begin ik weer met lesgeven dus nu ik dit aan het typen ben, doe ik al bijna in mijn broek van de zenuwen. Als het maar goed gaat en hopelijk gaan de docenten ook erg tevreden zijn van mij. Maar goed, ik ben hier nu natuurlijk om jullie een kijkje te geven in wat ik dan precies gedaan heb die voorbije week. Laten we er maar snel naar gaan kijken! 
Maandag had ik weer school en tussen de lessen door een aantal springuren. Deze vulde we in de OWP allemaal hard werkend aan onze lesvoorbereidingen. Zoë en Nathalie hebben deze week nog geen stage maar zijn ook al druk aan het voorbereiden. Zij zitten voor praktijk namelijk een jaar lager dan ik en moeten dus alles nog ettelijke keren naar de docenten doorsturen. Op zich ben ik wel blij dat ik hier vanaf ben maar soms mis ik die feedback wel. 


Maandagavond besloot ik dat ik de volgende middag een gezond middagmaaltje mee wilde nemen naar school en dus maakte ik weer een pasta. Ik wilde er eentje maken met lekker veel groentes maar we hadden toch niet zoveel in huis als ik dacht. 


Dit ging allemaal bij in de pasta: komkommer, paprika, tomaat, ui, mozzarella en gerookte kip en dan met pesto om het wat meer op smaak te brengen. 


Toch nog veel pasta in vergelijking met groentjes.. Vanavond maak ik waarschijnlijk weer pasta en dan gaan er veel meer groentes in! 


Eindelijk m'n bedje in. Slaapzacht! 


Dinsdag had ik een lange dag op school en daarna ging ik nog bijles geven. Toen ik eindelijk thuis was, moest ik zelf nog verder werken aan mijn lesvoorbereidingen. 


Woensdag had ik een hele dag op school. Van 8u25 tot 17u50. Toen ik thuiskwam, mepte ik al met een deur tegen een vriendinnetje van Patricia. Wie had er nu ook verwacht dat er bij je thuiskomst een vijftienjarige naast een deur zou zitten? Omdat ik enorm veel honger had en nog even op het eten moest wachten, at ik maar wat toastjes die nog over waren van het verjaardagsfeestje. 

Na het eten, kwam Sarah langs omdat we samen naar de pubavond van mijn studentenvereniging gingen. We zijn niet al te lang gebleven omdat we nog een half uur naar huis moesten rijden met de auto en er hing héél veel mist. Ik was niet echt bang want ik kende de weg goed genoeg maar ik reed toch niet zo snel als ik normaal doe. Nu klinkt het alsof ik een zware voet heb maar ik hou er gewoon van om de maximumsnelheid te rijden en niet tien kilometer trager te liggen rijden. 


Donderdag maakte ik enkel deze foto terwijl ik lesvoorbereidingen maakte. Ik had honger en er stonden beneden nog gesneden groentjes die ik dan maar op at. Eigenlijk superlekker zo als snackje. Moet ik vaker doen in de plaats van een zak chips te nemen. 


Vrijdagmiddag at ik geitenkaas in spek (superlekker!) met wat groenten. 


's Avonds konden Patricia en ik kiezen tussen minipizza's of kip en we kozen natuurlijk voor de pizza's. Wat had je anders verwacht? 


Na het eten keek ik nog eventjes familie en wat filmpjes op YouTube tot ik moest gaan werken tot 's nachts. 


Zaterdagmiddag reden we naar Nederland om boodschappen te gaan doen. 


En daarna moest ik deze rommel opruimen omdat ze nieuwe kasten komen leveren morgen en dit moest er dus nog allemaal uit. Trouwens, dit is niet allemaal van mij! De helft bleek uiteindelijk van papa en Patricia te zijn. 


Zoals deze skibril bijvoorbeeld. Wist niet eens dat we zoiets in huis hadden. 


Patricia werd zaterdag zestien en haar vriendje kwam langs met deze erg schattige cupcakes die trouwens ook enorm lekker waren. Bedankt, Sander! 


Zaterdag moest ik weer werken en na het werk nog eventjes blijven hangen met Sabina, een collega van mij. 


Toen ik zondag wakker werd, lag Minou ineens tegen mij aangeplakt. Het maakte niet uit dat ik tien centimeter verder ging liggen want dan schoof ze wel mee op. Superlief maar niet echt comfortabel om verder te slapen met zo'n schattige haarbal naast je. 


Patricia wilde met cake trakteren op school en dus moest ik zondagnamiddag dan maar aan de slag. Die appelcakes en drie van deze schattige cakejes (die toen nog niet gebakken waren) met frambozen zijn het resultaat. 


Zo leeg zonder kast! 


Ik vond deze schoenen terug en wilde ze nog eens aandoen. Best wel een grappig zicht zo onder een joggingbroek. 

En dit was alweer de voorlaatste week van februari. Na deze week zijn al twee maanden van het jaar voorbij. Ik wens jullie hierbij nog een fijne week en duim voor me! ;)

Liefs
Veronique

1 opmerking: