maandag 16 februari 2015

Life Through my eyes | Februari 2


School is nog maar net weer begonnen en de docenten gooien al met verschillende taken naar ons. Tel hierbij nog maar eens op dat we bijna dagelijks tot 18u les hebben en je snapt waarschijnlijk ook wel dat ik soms als een kieken zonder kop rondloop omdat ik niet weet waar te beginnen. Afgelopen week best wel wat gedaan maar weer weinig foto's genomen, toch vond ik het ditmaal wel de moeite om ze aan jullie te laten zien. Verwacht dus maar wat extra tekst ter compensatie. Maandag had ik mij vergist en moest ik dus maar 2 uurtjes naar school. Onderweg naar huis stopten papa en ik nog even bij de winkel en plotseling kreeg ik enorm veel zin in appel cake. Die ze daar verkochten was erg duur voor wat je kreeg en dus besloot ik om dan zelf maar aan de slag te gaan. 


En dit was dan het heerlijke resultaat. Iedereen hier in huis was laaiend enthousiast. 


En 's avonds was ik gelukkig want we aten loempia's. Met een beetje warme curry erbij vind ik dit echt enorm lekker! Van mij mogen we dit gerust vaker eten alleen dan ga ik wel wat groentjes maken voor ernaast. Mijn bord lijkt zo kaal nu. 

Dinsdag moest ik wel tot 18u naar school en meteen daarna door om de cantus klaar te zetten. Ik heb deze keer zelf niet meegedaan omdat we hierna nog TD hadden en er moest nog vanalles voor gebeuren. Uiteindelijk was ik om 4u thuis. 

Woensdag moest ik eigenlijk vier uur naar school maar ik kon niet. Voor Engels hadden we namelijk een verplichte workshop in Antwerpen en zo flink als we zijn, waren we allemaal daar aanwezig. Het was heel erg interessant, de vrouw die het gaf was ook super enthousiast. Dit duurde tot 16u30.  Daarna zijn we nog bij een Italiaan gaan eten om uiteindelijk om iets voor 19u moe maar voldaan op de bus terug naar huis te zitten. 


Helaas kan het niet elke dag feest zijn en kunnen we niet elke dag naar Antwerpen en daarom ging ik de dag erna weer gewoon naar school. Het was een beetje een geren van hier naar daar aangezien ik na school nog bijles ging geven. Uiteindelijk was ik blij toen ik thuis was en ik deze lekkere pizza voor mezelf klaar maakte. Het is in principe een gewone diepvriespizza maar ik doe daar graag nog extra groenten en kaas over. Hier had ik er ook nog pijnboompitjes op gedaan. Hij was echt enorm lekker! 


Die avond besloot ik nog maar eens in gang te schieten en wat schoolwerk te doen. 


Vrijdagmiddag besloot ik eens een recept van FoodGloss te proberen of toch deels. Ik maakte eiwraps maar koos voor een andere vulling dan dat Frances in de video deed. Het was best lekker maar de volgende keer kies ik toch een andere vulling. Kip kerrie en paprika maakten het niet zo bijzonder. 


Vrijdagavond uploadde ik voor het eerst in maanden nog eens een video. Hebben jullie hem al gezien? 


De tulpen op mijn kamer hadden hun beste tijd gehad en dus ging ik zaterdag de stad in om nieuwe te kopen. Helaas kwam ik niet zo'n geweldige aanbieding tegen als vorige week en daarom had ik maar 20 tulpjes gekocht in plaats van 50. Om het nog wat af te maken kocht ik ook enkele Calla's. 


Dit was het uiteindelijke resultaat en ik ben er best blij mee! 


Ondanks dat ik gezegd had dat ik Valentijn maar bullshit vind (daarom ook geen artikel van mij erover), had ik toch iets kleins voorzien voor Mathias. Als grap vroeg ik aan Patricia of zij het wilde inpakken en ineens was haar vriendje het voor mij aan het doen. That's the way I like it! 


Zaterdag was ik nog gaan werken en toen ik thuis kwam, haalde ik een flesje wijn boven om het met Mathias gezellig te maken. Valentijn was op dat moment officieel al gedaan maar dat maakt ons alleszins niets uit. Het moet altijd leuk zijn! 

Zondag wilde Patricia foto's gaan maken en plotseling besloot ik dat wij wel mee zouden gaan wandelen en de hond zouden meenemen. We genoten van de zon en ondertussen trok Patricia maar foto's, Ook van ons ja. Ik voelde me achtervolgd door paparazzi! :p 


Op deze foto sta ik niet zo charmant maar de manier waarop Mathias naar mij kijkt, vind ik wel super. 


Hierna was Mathias weer vrij moe en aangezien hij met de nacht staat, deed hij een dutje. Ik las wat blogs maar tien minuten na deze foto was ik ook in slaap gevallen. Toen ik wakker werd, was het tijd om te eten, hierna vertrok Mathias en besloot ik nog voor school en de blog te werken. 

Liefs
Veronique

21 opmerkingen:

 1. Wat een ongelooflijk drukke agenda heb jij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het ook best bizar maar met wat plannen lukt het allemaal! :)

   Verwijderen
 2. leuk om te zie en te lezen, ik leuk mijn pizza's ook graag op met van alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah zo heerlijk! Ik heb ook zin om een cake of zo te bakken nu! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker en vast doen! Het vraagt eventjes wat tijd (en geduld wat zo'n ding moet belachelijk lang in de oven) maar het loont :D

   Verwijderen
 4. Wat een ontzettende leuke foto's en dat eten ziet er allemaal heeerlijk uit. Vooral de appel cake, jummie! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die appelcake & pizza zien er echt té lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Wat slim ook dat je extra groente op je diepvriespizza deed! Hoe Matthias naar je kijkt op die ene foto vind ik ook wel heel lief!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, Kirsty! Alles om het een beetje gezonder te maken hé :) Ja, ik ben eigenlijk erg blij dat Patricia het op foto heeft kunnen krijgen :) Toch altijd fijn om naar te kijken

   Verwijderen
 7. super leuke foto die van jou en je vriend! en je tulpen zijn mooI :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's. En op die ene kijkt je vriend inderdaad héél schattig naar je!

  BeantwoordenVerwijderen