maandag 9 februari 2015

Life through my eyes | Februari #1


Mijn vakantie is officieel afgelopen en vandaag is het weer mijn eerste schooldag. Langs de ene kant heb ik het gevoel dat ik al eeuwen niet meer op school ben geweest maar langs de andere kant heb ik dan weer het gevoel dat ik geen vakantie heb gehad. Het tweede semester belooft weer erg druk te worden maar samen met jullie ga ik er het beste van maken. Afgelopen week had zo zijn ups en downs en vooral het weekend was erg zwaar. Toch kijk ik er nu op terug en heb ik echt het gevoel dat ik geleefd heb, met een lach en een traan. 
Om de een of andere reden vindt Minou het altijd geweldig om in de lavabo te slapen. Nu stond er nog een klein kistje in van mandarijntjes en huppa, perfect, leek ze gedacht te hebben. 


Tweety is eigenlijk de aanhankelijkste van de twee en vanaf dat ziet dat je naar haar kijkt, begint ze te miauwen dat het niet meer schoon is. Ze moet en zal dan geaaid worden. 


Minou heeft dan weer vaker haar kuren. Zij heeft eerder een attitude van "laissez faire" en kent je vaak enkel als ze honger heeft. De laatste weken komt ze eigenlijk steeds vaker naar mij. Zo komt ze 's avonds vaak bij mij op bed zitten en afgelopen week is ze ook 's morgens nog eventjes bij mij komen slapen. Mijn ouders vertellen mij dan daarna dat ze met geen stokken beneden te houden was, ze moest en zou naar mij gaan. 


Normaal moest hier nog een foto tussenstaan van het moment dat ik al mijn parfums bij elkaar aan het zoeken was maar die wilde maar niet goed uploaden dus vandaar enkel het scherm dat ik het artikel aan het schrijven was. Dit was er namelijk eentje dat ik met heel veel plezier heb geschreven. Binnenkort volgt een 2e stash artikel! 


En ik kwam erachter dat ik te weinig foto's had voor een LTME.. Dan maar een ander artikel schrijven! 


Wat ideetjes noteren. 


Bijles voorbereiden met peanut butter cups erbij. 


Ik drukte ook deze papieren af om een overzichtje te kunnen hebben van wat er allemaal op de blog online komt. 


Het ideale ontbijt: een omeletje met groenten, fruitsap, wat brood en uiteraard de krant erbij. 


Dinsdagavond kreeg ik plots last van opruimwoede en dit bepaalde ongeveer heel het verloop van de rest van de week. 


Givenchy heeft toch zulke mooie verpakkingen! 


Enorme pan in mijn sleek palette. 


Opgeruimd deeltje van de stash. 


Tijdens het opruimen zet ik graag wat youtube filmpjes op en dronk ik lekkere thee. 


Voor ik dinsdag ging slapen, besloot ik nog wat met Toby te knuffellen. Hij kijkt op de foto erg verschrikt maar dit kwam door de flits. Hiervoor lag hij bijna te slapen naast mij. 


Woensdag bestond mijn ontbijt uit een tas thee en wat blauwe bessen. Als die net uit de ijskast komen, zijn het precies kleine snoepjes. Super lekker! 


We spaarden bij de Albert Heijn voor deze longdrink glazen en we hebben drie kaarten vol. Dus waarschijnlijk nemen we hier drie pakken van. 


Dinsdag kreeg ik het idee dat ik een nieuw bureau wilde en woensdag ging ik toevallig met papa en mama mee naar Leen Bakker en daar werd ik verliefd op een bureau. Het was wat groter dan mijn vorige en paste eigenlijk niet echt op mijn kamer qua formaat maar dat hebben we goed opgelost door het wat te verhogen. 


Donderdagmiddag las ik wat blogs en keek ik trots naar mijn nieuwe bureau!


Tijdens ons bezoek aan Leen Bakker werd ik ook verliefd op deze boekenkast. De dag nadat mijn bureau er stond, besloot papa eventjes te meten of de boekenkast op het kastje naar mijn bureau paste. We kwamen wat centinmeters te kort maar uiteindelijk hebben we het zo opgelost en wat ben ik er blij mee. Ik zit nu zoveel liever aan mijn bureau te werken. Het is echt een gezellig hoekje geworden! 


Ook een deel van mijn Body Shop producten heb ik in deze kast gezet. Eindelijk plaats om ze uit te stallen! 


Vrijdag weer ontbijten met een eitje. Hierna ging ik winkelen met Carolien. 


Het artikel van vrijdag moest nog geschreven worden en dit deed ik met veel plezier van aan mijn bureau. Ik heb er trouwens zelfs bloemen op gezet. Eindelijk plaats voor een mooi boeketje bij m'n werkplek. 


Alles afgevinkt! Whoehoe! 

Zaterdag was een zware dag. Ik had na het werk (van vrijdag op zaterdag) maar vier uur geslapen omdat ik in de voormiddag naar een begrafenis moest van een goede vriend/mijn eerste vriendje van zoveel jaar geleden. Die namiddag heb ik eigenlijk in bed doorgebracht tot een uurtje voor Mathias kwam. Daarna hebben we samen gegeten, ben ik weer gaan werken en toen ik thuis kwam, was Mathias nog bij vrienden. Het deed wel deugd om daarna van wat quality time te kunnen genieten en nog eens gezellig wat bij te praten terwijl ik in zijn armen lag. Uiteindelijk was het bijna 7u 's morgens toen we in slaap vielen. 


We waren dus nog niet lang wakker toen ik mij moest gaan klaarmaken want die avond had ik een house warming bij een collega samen met nog wat collega's. Het was supergezellig en al 23u toen ik thuiskwam. (Hierna heb ik dan nog dit artikel geschreven!) 

Zo, dit was dus mijn afgelopen week. Zoals ik al gezegd heb, heb ik deze week weer gewoon les en moet ik ook al mijn stage beginnen voorbereiden. Kijk er al naar uit! 

Liefs
Veronique

5 opmerkingen:

 1. Wat heftig dat je de begrafenis had van een goede vriend/ eerste vriendje! Heel veel sterkte nog! En wat handig zo'n blogplanner, vind het er ook erg leuk uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heftig van die begrafenis... veel sterkte! Je boekenkast van Leen Bakker is echt gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel sterkte! Verder leuk foto's en mijn oma haar kat Minou ligt ook altijd in de lavabo, wat grappig :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oeeh, die peanut butter cups.. zo yum! Heel veel sterkte <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is het soms lekker hé om alles op te ruimen ik krijg dan zelf ook meer rust in mijn hoofd en geeft voldoening. wat super dat je van je ouders een nieuw bureau en boekenkast hebt gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen