woensdag 25 februari 2015

Julie | Opgemaakt 12 – Januari


Op het einde van iedere maand laat ik jullie de opgemaakte producten van de maand daarvoor zien. Bij anderen is dit vaak van de maand zelf, maar omdat wij met 2 zijn doen we het iets anders. Vandaag krijgen jullie dus een overzicht van de producten die ik in de maand januari opgemaakt heb, en horen jullie ook of ik er tevreden over was en deze opnieuw zou kopen. Beginnen doe ik met deze droogshampoo van Batiste in de Tropical variant. Ik vind deze heel erg fijn en heb hem al opnieuw gekocht. Ik vind de geur lekker fris en mijn haar ruikt er ook echt naar wanneer ik deze gebruikt heb. Ook valt de witte waas heel goed mee en daarom vind ik deze dus wel erg fijn. Benieuwd naar welke producten ik nog meer opgemaakt heb? Lees dan zeker verder.



Hier zie je een kleine tube van de L’Occitane Shea Butter handcrème voor de droge huid. De mensen zijn heel lyrisch over deze handcrème, ik was er niet zo wild van. Ik vond dat hij verschrikkelijk plakkerig was. Ik smeer altijd enkel de bovenkant van mijn handen in, door mijn handen met de bovenkant over elkaar heen te wrijven, en ik vond dat ik met deze net secondelijm te pakken had! Maar, ik moet zetten dat ik hem toch een beetje mis nu hij op is. Hij deed namelijk zijn werk wel erg goed! Beetje een dubbel gevoel dus bij deze handcrème.



Als je jezelf opeens afvraagt hoe het komt dat de tegels op de achtergrond kleiner en kleiner worden? De eerste foto was bij mijn grootouders thuis, de tweede in mijn ouderlijk huis en deze hier is van ons nieuwe huis, waar ik nu met Nick ben gaan samenwonen. Het product op de foto is de Soft Coeur massagebar. Deze had ik al een hele tijd, zoals je nog kan zien aan het gele zakje van Lush. Ik vond hem altijd heel erg fijn en de geur van witte chocolade is echt hemels! Toch was hij nu een beetje klein geworden en met het echte stuk chocolade dat er in zit, valt niet mee te werken. Dan ziet alles rondom je helemaal bruin… Ik zie mezelf deze nog wel eens opnieuw kopen, als ik andere bars opgewerkt heb! 



Ook in januari heb ik dit kleine flesje parfum opgemaakt. Het is de Killer Queen geur van Katy Perry. Ik vond het heel jammer dat ik deze opgemaakt heb, omdat ik deze geur echt geweldig lekker vind! Het mag dus wel duidelijk zijn dat ik deze opnieuw wil aanschaffen. Hou er wel rekening mee dat je dit flesje niet rechtop kan zetten en dus ergens veilig moet kunnen leggen… Dat is zowat het enige nadeel, want verder vind ik hem fantastisch!



In ons huisje staat ook een bad, maar daar zullen jullie vanaf maart wel meer over ontdekken! Een bad hebben staat natuurlijk gelijk aan het uittesten van bruisballen en bubble bars van Lush! Ik gebruikte deze Cinders in één keer, dus deze heb ik ook opgemaakt. Hiervan komt geloof ik volgende week een review van online, dus ik ga er verder niks over verklappen behalve dat hij uit de Kerstcollectie komt en dus momenteel niet meer te koop is.



In mijn thee artikel van onlangs konden jullie al lezen welke theesmaken mijn favoriet zijn. Die post kan je hier terugvinden. Zoals je kan zien heb ik ook mijn favoriete thee allertijden opgemaakt! Deze vanilla-cinnamon thee van Milford is echt ontzettend lekker en ik vind het dan ook erg jammer dat hij op is. Ik heb deze gekocht in Tenerife en heb hem hier nog nergens gezien, dus als jij een plaats zou weten waar ze deze verkopen in België of Nederland hoor ik het graag! In september gaan we terug op vakantie naar Tenerife en als ik hem dan vind, koop ik er enkele pakjes van!



Ik val gelijk met de deur in huis: Hallelujah, wat ben ik blij dat deze doekjes op zijn! Nee echt, deze doekjes van Garnier vind ik persoonlijk maar niks. Ik kreeg ze deze zomer gratis in de Joepie zomerbox, en ik weet ook dat sommige mensen deze geweldig vinden, maar daar hoor ik dus niet bij. Ik ben eigenlijk sowieso geen Garnier fan, maar toch wou ik deze het voordeel van de twijfel gunnen. Ze verwijderen make-up best goed, maar ik vind dat ze ontzettend vet zijn. Ze laten echt een olielaagje op je huid achter en ik vind dat zelf echt niet prettig. Het mag duidelijk zijn dat ik deze zeker niet opnieuw koop. Bovendien zijn er veel goedkopere doekjes die hun werk net zo goed doen zonder die vette laag!



Sinds kort verkoopt men bij Albert Heijn in België en Nederland van Treacle Moon ook enkele bodylotions, maar deze heb ik in Duitsland gekocht. Zoals je in de shoplog van Oberhausen kan zien – hier – koos Nick deze mini body lotion voor zichzelf in de DM. Ondanks dat hij een echte kokos liefhebber is, vond hij deze My Coconut Island toch niet zo lekker. Ik vond de geur eigenlijk net wél lekker en overweeg deze dan ook aan te schaffen als ik door mijn gigantische voorraad lotions heen raak. Ik vind het geen typische kokosgeur, eerder de geur van kokoskoekjes. Je kent wel van die kokosrotsjes, toch? Wel, daar ruikt deze body lotion naar!



Deze twee gekke vormpjes zijn luchtverfrissers van de Action. Als je de potjes opendoet door het deksel er af te halen, zie je een jelly structuur. Deze gaan dus effectief op en het eindresultaat is dan dit. Deze waren in de geur ‘Apple Cinnamon Cheer’, dus dan is het ineens al een pak logischer dat ik deze wel erg fijn vond. Zoals je onlangs in onze duo shoplog kon lezen – het artikel kan je hier lezen – heb ik er nog enkele bij gekocht. Ik vind deze erg fijn voor de prijs die ze kosten en heb er dan ook tegelijktijdig eentje in de tv-kast en de badkamer gezet. Als ik deze opnieuw tegenkom, koop ik ze zeker opnieuw, al zijn deze wel uit de Winter Collection van Johnson.



Sorry voor de onduidelijke foto, maar hier zie je dus een geurkaars die Nick en ik hebben opgemaakt. Het is de Coconut & Vanilla Cream geurkaars van de Primark. Ik vind dit altijd heel fijne kaarsen omdat ze niet zo duur zijn, lang meegaan en een lekkere geur hebben. Het is niet zo dat je hele huis er naar ruikt, maar als je er naast wandelt wanneer hij brandt, ruik je de geur best goed. Ik heb deze al eens eerder gehad en toen opnieuw gekocht. Mocht ik nog eens bij een Primark komen, zou ik deze dan ook zeker opnieuw kopen.



De letters zijn van dit product helemaal afgesleten, maar hier zie je de E.L.F. Eyeshadow Primer die ik eens kocht bij een bestelling van hun website. Ook daarover schreef ik een artikel, dat je hier kan lezen. Ik vond hem zeker niet slecht, zeker niet voor de 1 euro dat hij kost. Mocht ik nog eens een bestelling plaatsen zou het best kunnen dat ik deze opnieuw koop.




En als laatste product heb ik deze body butter uit de Chocomania lijn van The Body Shop weggegooid. Zoals je kan zien is hij bijlange na niet opgemaakt, maar hij was wel echt vervallen. Ik schreef er een artikel over, dat je hier kan lezen. Ik vond het doodzonde om hem weg te gooien omdat ik de geur van deze lijn erg lekker vond én omdat deze uit het assortiment gehaald is. Wel vond ik nu een goed alternatief, namelijk de Cacao Butter lijn. Die ruikt ook heerlijk naar chocolade, maar dan minder chemisch dan deze. Bovendien had ik met deze altijd dat mijn handen ontzettend vies smaakten (ook na talloze keren wassen) en dat heb ik met de Cacao Butter niet. Ik zou deze dus niet opnieuw kopen, ook omdat hij niet meer te verkrijgen is…



Et voila, dat waren alle producten die ik in de maand januari opgemaakt heb. Het zijn er deze keer niet zo heel veel als anders, en er zaten ook andere dingetjes tussen. Nu Nick en ik samenwonen gebruik je ook plots andere producten, zoals die geurkaarsen en luchtverfrissers bijvoorbeeld. Welk product uit mijn artikel vinden jullie het leukst? En hadden jullie veel opgemaakt in januari?

Liefs,


Julie x

7 opmerkingen:

 1. Wat heb je veel opgemaakt! En die geur van de Batiste droogshampoo is echt hemels hé, ik heb hem nu ook en blijf maar aan m'n haar snuffelen als ik hem gebruikt heb :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, deze keer viel het nog mee! Ik maak altijd super veel op! :-)
   En ja, ik vind hem echt ontzettend fijn! :-D

   Verwijderen
 2. Ik vind die eyeshadow primer heel erg fijn en die batiste tropical ga ik ook eens kopen, neem anders altijd die roze met bloemengeur

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vond hem ook niet slecht! En ik hou niet zo van bloemengeur, deze is voor mij de beste! :-)

   Verwijderen
 3. Wat heb je een hoop mooie producten opgemaakt afgelopen maand.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zo je hebt veel opgemaakt! ik heb mezelf voorgenomen eerst dingen op te maken en dan pas weer kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen