zondag 15 februari 2015

Julie | MAC Cremesheen Lipstick – Speed Dial


Het is al een tijdje geleden dat ik deze lipstick kocht, maar ik wou hem toch nog aan jullie laten zien. Geen paniek, de foto’s zijn genomen toen hij nog gloednieuw was. Het mag geen geheim meer zijn dat ik, net zoals zovele anderen, dol ben op MAC als merk in het algemeen en hun lipsticks in het bijzonder. Ik ben telkens echt blij als ik met zo’n exemplaar thuis kom, al heb ik er nog niet zo erg veel omwille van hun hoge prijs. Ik koos hier voor de Cremesheen Lipstick ‘Speed Dial’ en kocht deze toen hij nog €18.50 was en geen €19 zoals nu het geval is. Benieuwd naar de kleur en finish van deze lipstick? Lees dan snel verder!

 

Hier kan je alvast zien dat ik gekozen heb voor een liefelijk roze kleur. Ik hou wel van deze alledaagse kleurtjes. In de winkel swatch ik altijd eerst een aantal lipsticks op mijn hand en vraag dan van een kleine selectie of ik deze ook op mijn lippen zou mogen testen. Het fijne is dat ze in een MAC winkel deze eerst ontsmetten met alcohol. Typische kleuren zoals Please Me of Creme Cup vind ik altijd zo mooi bij iemand anders, maar deze kleuren lijken toch niet zo mooi als ik ze zelf probeer.Hier kan je dan de swatch op mijn hand bekijken. Het is een glanzende lipstick maar hij bevat geen extra glitters. Hierdoor slijt deze lipstick mooi af en krijg je na een tijd je toch wel een matte resultaat. Ik zou wel nog even door kunnen gaan over de kleur en waarom deze zo perfect is. Toegegeven, het is eerder een lente- en zomerkleur, vandaar dat ik deze al een tijdje niet meer gedragen heb. Het is wel een mooie everyday kleur die gemakkelijk bij te werken is zonder spiegeltje.
Bij deze een eerste indruk van de lipstick op mijn lippen. Hij is in het echt iets minder opvallend, wat ik net wel fijn vind. Het enige minpunt dat ik kan bedenken is dat hij een beetje de neiging heeft van in de lijntjes van je lippen te kruipen. Bovendien benadrukt hij ook een beetje velletjes, scrubben voor gebruik is dus de boodschap!


Als laatste geef ik jullie ook nog een full face foto. Hierop kan je de lipstick in actie zien en kan je ook zien dat hij een glanzende finish heeft. Ik ben in ieder geval erg blij met deze kleur en ga hem tijdens de lente- en zomermaanden nog veel gebruiken!Wat vinden jullie van deze Speed Dial? En wat is jullie favoriete lipstick van MAC? Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x


16 opmerkingen:

 1. Dit is ook wel een kleurtje voor mij, hij is erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is echt een kleurtje dat veel mensen kunnen hebben denk ik! :-)

   Verwijderen
 2. Wat een mooie kleur zeg! Het is helemaal niet goed voor mij dat ik dit zie, want nu wil ik hem ook haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaauw wat een mooie kleur en hij staat je ook zó goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi kleurtje, lijkt me ook erg fijn aanvoelen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kleur! staat je heel mooi! vooral bij je donkere haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben meer voor de donkere kleuren, zelf heb ik rebel. Maar hij staat jou zeker goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh maar donkere kleuren vind ik zelf ook erg mooi hoor! ;-)

   Verwijderen
 7. Ah wat een super gave kleur en wat staat hij je mooi! ;)

  BeantwoordenVerwijderen