vrijdag 27 februari 2015

Julie | Look Like A Star


Nu we alle Valentijnsgekte achter ons kunnen laten is het opnieuw tijd voor de wekelijkse Look Like A Star. Ik vind een thema zoals Valentijn ook leuk om te maken, maar stiekem ga ik dan altijd de celebrity’s missen. Of ja, ik mis het om collages te maken van hun stijl en er dan zelf een outfit bij te bedenken. Daarom ga ik er niet meer woorden aan vuil maken dan nodig en gelijk beginnen bij de eerste bekendheid.


Chloë Grace Moretz
Ik maak mijn posts altijd in setjes van vier celebrity’s en Chloë is deze keer degene die de aftrap mag geven. Ze is nog maar 18 jaar oud, maar laat toch al goed van zich horen in de filmindustrie. Ze speelde mee in de enge film ‘Carrie’ en sleepte de hoofdrol in de wacht voor de aangrijpende film ‘If I Stay’. Ook haar stijl gaat niet onopgemerkt voorbij en dat is dan ook hetgene waar ik het vandaag met jullie over wil hebben.
 
Er is me zoveel opgevallen bij het maken van deze collage, dat ik niet weet waar te beginnen! Eerst en vooral poseert ze àl-tijd met haar hand in haar heup. Het is een populaire pose en Chloë doet het zo vaak dat het me bijna gaat storen als ik naar haar foto’s kijk. Bovendien is ze dol op paisley motiefjes. Ze draagt het liefste een jurk of een rok en combineert allerlei printjes. Je zal haar zelden zien in een kledingstuk zonder motief. Qua kleurencombinaties speelt ze op veilig, ze kiest erg vaak voor zwart, donker blauw of een beige/geeltint. Haar schoenen zijn slechts bijzaak, zo lijkt het wel. Meestal draagt ze hoge hakken, met een spitse neus en het liefst met bandjes bij de enkels of over de voet. Juwelen zie je haar niet vaak dragen, behalve af en toe een subtiele ring. Ook handtassen zie je niet vaak, als ze al een tasje bij heeft is het een schoudertasje of een clutch. Hou je make-up ook neutraal nude en kiest voor een bijpassend kleurtje nagellak in plaats van voor die felle lipstick! Haar haren zijn vaak los maar even vaak draagt ze het bij elkaar. Ze heeft echt één duidelijke stijl, en ik heb zoveel specifieke dingen in mijn hoofd dat ik benieuwd ben of ik de passende look kan maken… Kijken jullie mee?

Dress: £15 - newlook.com
Shoes: $90 – stevemadden.com
Bag: $32 - mango.com
Ring: $16 - accessorize.com
Bow Clips: $1.90 - forever21.com
Nail Polish: €9.99 – Essie Nail Polish in ‘Midnight Cami’ – kruidvat.be

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen:

 1. De outfit die je samenstelde is erg leuk! Past ook allemaal goed bij elkaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke inspiratie weer! Chloe is echt heel mooi!!
  Liefs Shop It and Pop It

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel en echt een schattige outfit!

  BeantwoordenVerwijderen