vrijdag 13 februari 2015

Julie | Friday Nails – Will you be my Valentine?


Morgen is het zover: Valentijn! Of je het nu wel of niet een commerciële boel vindt, je kan er niet om heen. Bovendien is het gewoon altijd leuk om je nagels toepasselijk te lakken aan je stemming of aan een bepaalde feestdag. Vandaag kon ik er dus niet om heen en koos ik voor de Valentijnslak bij uitstek. Bij Action kocht ik een rood lakje van So Me, met glitter hartjes in. Zijn jullie benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder!De lak was dekkend in twee laagjes en ik vind hem echt heel erg leuk om te dragen met Valentijn. De gouden hartjes zijn een leuke toevoeging aan dit lakje. Het enige dat meteen opviel is wel dat die lakje van So Me een echte jelly-achtige structuur heeft. Hierdoor droogt hij eigenlijk ook zeer slecht en ik moest hem dezelfde dag nog bijwerken omdat er al deukjes inzaten. Lak je nagels dus al vandaag, als je hem morgen wil dragen bij dat romantische etentje! Op zich bleef hij wel 3 à 4 dagen goed zitten. Normaal vind ik dit niet lang genoeg, maar voor een lakje van zo’n 1 euro mag je ook niet te veel klagen, vind ik.
Als ik het resultaat zo bekijk, vind ik dit toch wel een leuk lakje om af en toe te gebruiken. Anderzijds moet ik bekennen dat ik niet snel nog eens een lakje van dit merk zal aanschaffen. De droogtijd en de structuur bevielen me niet erg. Ik denk dat ik die lakjes dan toch al snel aan de kant zou schuiven omdat ik nog zoveel andere kleuren en merken heb die het wel goed doen op mijn nagels!Hebben jullie al eens een lakje van So Me geprobeerd? En wat is jullie ervaring hiermee? Bovendien ben ik ook erg benieuwd wat jullie op je nagels dragen voor Valentijn! Laat het me zeker weten in de reacties onder deze post!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen: