vrijdag 6 februari 2015

Julie | Friday Nails – Pastel Festival


Vorige week ben ik begonnen aan de Valentijnsweken op Verodoesthis, en daar ga ik gewoon mee verder. De wekelijkse Look Like A Star heeft al plaats geruimd voor enkele Valentijnslooks en ook de Friday Nails staan onder invloed van dit thema. Deze ochtend konden jullie al een look zien die je kan dragen als je Valentijn met je vriendinnen viert, aangezien jullie allemaal lekker single zijn. Ook de nagellak heb ik hier op afgestemd! Want op jullie logeerpartijtje hebben jullie natuurlijk alle tijd om je nagels te lakken, of die van elkaar! Kijken jullie mee naar het resultaat?Op mijn duim draag ik een roze lakje van BE Creative Make-Up, op mijn wijs- en middelvinger draag ik een blauw en een lila lakje van Flormar. De blauwe kleur zit in het normale assortiment, de lila kleur is er eentje uit de ‘Wet Look’ collectie. Op mijn ringvinger kan je een oranje lakje van Catrice zien en dan op mijn pink sluit ik opnieuw af met een lakje van BE Creative Make-Up. Dit laatste Mojito lakje kwam al eerder aan bod in de Friday Nails, en dat artikel kan je hier lezen. 
Ik heb geen foto van welk lakje het langst op mijn nagels is blijven zitten. Natuurlijk was mijn wijsvinger van mijn rechterhand, zoals gewoonlijk, als eerste het slachtoffer. Wel kan ik je zeggen dat de lakjes van BE echt erg lang blijven zitten in vergelijking met de anderen. Ik vind deze nailart stiekem best leuk om in de lente te dragen omdat dit alvast doet uitkijken naar de zomer. Of je kan het gewoon ook nu al dragen, omdat je in een vrolijke bui bent!Wat vinden jullie van deze combinatie? En welk merk/kleur is jouw favoriet? Ik lees het graag in de reacties!

Liefs,


Julie x

10 opmerkingen:

 1. Ik krijg hier zin in Pasen van haha! Hele leuke kleuren, lekker vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar is deze combinatie inderdaad ook erg geschikt voor! ;-)

   Verwijderen
  2. Inderdaad! Precies wat ik ook dacht. Vero, tzijn mooie kleurtjes en leuk, nog meer Belgen!

   Verwijderen
  3. Julie is nu eenmaal een krak wat nagellak betreft. Ikzelf heb het geduld niet om mijn nagels zo elke week te lakken :p We zijn nog serieus in de minderheid op beautyblog gebied hé ;)

   Verwijderen
 2. het zijn allemaal leuke kleurtjes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaaah, superleuk om elke nagel in een ander pastelkleurtje te zien. Ik vind het blauwe lakje van Flormar het mooist!

  BeantwoordenVerwijderen