vrijdag 27 februari 2015

Julie | Friday Nails: Coral Magique


De Valentijnsweken zijn voorbij en dat wil dus zeggen dat ik voor jullie vandaag weer een normale Friday Nails heb. Ik heb deze keer gekozen voor een lakje van Bourjois dat ik al een tijdje heb. Ik vond het weer eens tijd om een vrolijk kleurtje op mijn nagels te dragen, zelfs in donkere dagen. Ik koos voor ’05 Coral Magique’, een oranje lak met subtiele glitters. Ik draag deze niet erg vaak omdat ik oranje niet echt een mooie kleur vind. Toch is dit lakje erg geliefd bij mij, maar dat komt gewoon omdat ik lakjes uit de   1 Seconde lijn van Bourjois in het algemeen erg fijn vind. Kijken jullie mee naar het resultaat op mijn nagels?
 


De kwast van deze lakjes zijn tamelijk breed. Ik ken veel mensen die ze verschrikkelijk vinden, maar ik vind ze net wel handig. Nu ja, niet echt voor het lakken van je teennagels, wel voor die van je handen! In één strook ben je namelijk klaar met lakken. Ik gebruik wel altijd twee laagjes omdat ik dit altijd het mooist vind. Op de foto hierboven kan je de subtiele gouden gloed in het flesje ook bewonderen. Op de nagels valt dit een beetje weg, vandaar dat ik ook eerder al zei dat de shimmers subtiel zijn. De kleur is iets wat ik niet wekelijks graag wil, maar wel eentje dat ik af en toe weer met plezier opgraaf uit mijn stash.
En dit is dan het resultaat van mijn linkerhand na een volledige week van 7 dagen. Ik vind dat het er nog behoorlijk goed op zit en dat is ook mijn ervaring met andere lakjes van Bourjois. Enkel mijn duim, wijsvinger en middelvinger vertonen chips. En zoals je kan zien aan mijn middelvinger kwam dit omdat mijn nagel zelf daar gespleten was en lag het daar niet zozeer aan het lakje. Ik vind dat deze lijn van nagellakjes hun geld dubbel en dik waard is. Je betaalt per lakje zo’n €8.50, maar dat betaal ik graag in ruil voor kwaliteit.

Hebben jullie al lakjes van Bourjois in jullie bezit? En wat vinden jullie van dit kleurtje? Laat het me zeker weten in een reactie onder dit artikel!

Liefs,


Julie x

9 opmerkingen:

 1. Oh wauw, mooi kleurtje! En je hebt niet veel dat een nagellakje nog zo goed zit na 7 dagen! Echt een toppertje!

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee inderdaad, daarom ben ik er ook zo'n fan van Marlies! :-)

   Verwijderen
 2. Wauw Julie, als dat zo een week blijft is dat wel zotjes! De meeste nagellakken bleven bij mij maar 3 dagen ofzo. Echt vervelend. Bourjois is over het algemeen heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt! Ik ben ook wel een liefhebber van Bourjois! :-) Bedankt Delphine!

   Verwijderen
 3. Het kleurtje vind ik erg mooi. Ik ben nog niet bekend met de lakjes van Bourjois.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kleurtje! Wel een beetje duur vind ik :P

  BeantwoordenVerwijderen