vrijdag 20 februari 2015

Julie | Friday Nails – Anti-Valentine


We hebben er net drie Valentijnsweken op zitten en ik kan begrijpen dat al het zeemzoete liefdesgedoe je ondertussen wel de strot uitkomt. Omdat dit niet meer dan begrijpelijk is heb ik nog een laatste Friday Nails in het thema, maar dan wel een Anti-Valentine post! Op de foto kan je een Sand Style lakje van P2 zien. Deze kocht ik bij mijn eerste bezoek aan Oberhausen, die shoplog kan je hier lezen. En als jullie benieuwd zijn naar hoe dit lakje er op mijn nagels uitziet, klik je op ‘Meer lezen’.Op deze foto kan je zien dat het lakje ook subtiele glitters bevat. Deze gitzwarte kleur leek me wel gepast in deze Anti-Valentine Friday nails. Ver weg van het typische rood of roze, over naar zwart! Dit lakje kreeg de naam ‘110 Classy’ en dat is ook exact wat ik van dit lakje vind. Ik vind het een erg stijlvol lakje omdat het toch de nodige glitter bevat. Dit is mijn enige lakje met sand style en ook dat vind ik er wel leuk aan. Vaak vind ik zachte, glanzende nagels erg mooi, maar soms mag het ook iets ruwer.Toen ik het lakje van mijn nagels ging verwijderen zag mijn linkerhand er zo uit. Mijn rechterhand was er iets erger aan toe, maar ik had hem er ook al een 10-tal dagen op zitten. Zoals je kan zien waren mijn ringvinger en pink zelfs nog in perfecte staat. Ik vind P2 echt een leuk en betaalbaar merk dat bovendien ook nog eens kwaliteit levert.Wat vinden jullie van dit sand style lakje? En hebben jullie al iets van P2 in huis gehaald? Laat het me zeker weten in de comments!

Liefs,


Julie x

10 opmerkingen: