vrijdag 6 februari 2015

Julie | BFF Valentine’s Day

 (bron foto)Deze week heb ik ter voorbereiding van Valentijn ook gedacht aan de singles onder ons. Ik hoor hier zelf al een hele tijd niet meer bij, maar ik weet nog wel dat ik altijd een beetje jaloers werd op al die verliefde koppels op Valentijn. Maar in plaats van alleen en onzeker te zijn, kan je beter een logeerpartijtje organiseren met al je vriendinnen die ook niemand hebben om Valentijn mee te vieren. Jullie gaan er namelijk samen de beste Valentijn ooit van maken! Haal een berg romantische komedies in huis (of start Netflix op! ;-)), zorg voor genoeg potten Ben & Jerry’s ijs (Geef toe, dit zijn toch de enige mannen die je echt nodig hebt in je leven?) en zorg voor een heuse pamperset waarmee jullie de avond gaan door brengen: gezichtsmaskertjes, nagellakjes in alle kleuren, voetbadje… Voor zo’n avond onder vriendinnen heb je natuurlijk ook de gepaste outfit nodig. Om 15.00u deze middag komt er dan de ideale nailart online voor zo’n avondje. Kijken jullie mee naar de look die ik samengesteld heb voor een BFF Valentine’s Day?
 Shirt: £16 - riverisland.com
Pants: £7.99 - hm.com
Cardigan: £20 - mango.com
Slipper Boots: £7 - newlook.com
Head Wrap: $3.90 - forever21.com
Nail Polish: €15 – Efi’s Choice ‘Happy Pastels’ – thebodyshop.nl
Face Mask: €3.99 Freeman ‘Chocolate & Strawberry’ Clay Mask – kruidvat.be

Liefs,


Julie x

7 opmerkingen:

 1. Het liefste skip ik valentijn haha, onnodige kleffe dag vind ik zelf altijd :-) Waarom op 1 bepaalde dag lief doen terwijl je nog 364 andere dagen hebt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het gewoon een mooie dag om extra stil te staan bij wat je hebt! :-)

   Verwijderen
  2. Misschien snap ik dit niet als vrijgezel! Hahaha

   Verwijderen
 2. Wij vieren het niet echt, maar een kleine attentie is natuurlijk altijd wel leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, inderdaad! Zo denk ik er ook over Melissa! In het begin dat we samen waren kochten we wel echt een lief cadeautje, maar nu is het eerder gezellig samen zijn of uit eten gaan! :-)

   Verwijderen
 3. Haha, herkenbaar! Ik geef mijn vriendinnen altijd wat :) I'm a single lady, I'm a singel lady... :)

  BeantwoordenVerwijderen