zaterdag 7 februari 2015

Een vergeten liefde


Soms kom je ineens een product tegen waar je gek op bent en vraag je je af waarom dat al zo lang onaangeraakt in de kast staat. Toen Julie vorige week zaterdag naar Antwerpen ging, dacht ik dankzij haar weer aan deze Vineyard Peach lijn van The Body Shop. Tegen beter weten in, bestelde ik alvast bij haar nog een bodybutter en twee douchegels en besloot ik dat het dus dringend tijd werd dat ik de producten weer ging gebruiken. Ik opende de douchegel en rook er eens aan. Plotseling wist ik weer waarom ik ooit zo gek was op deze lijn en de liefde was terug. Zoals je ziet heb ik van de bodylotion nog niet veel gebruikt, puur omdat ik eigenlijk terug moet leren om zulke producten te gebruiken. Van de douchegel daarentegen heb ik al mintens drie flessen opgemaakt. Ja, zo gek ben ik er op!Bodylotions & - butters, ik heb er enorm veel van maar eigenlijk gebruik ik deze dingen nog veel te weinig. Doordat ik deze peach body lotion van The Body Shop herontdekt heb, heb ik eigenlijk zo goed als elke dag (of toch zeker om de dag!) mijn armen ermee ingesmeerd. De geur is erg lekker en past nog best goed bij de parfum die ik iedere dag gebruik. 


Omdat de meeste mensen wel interesse hebben in de bestandsdelen van producten, zet ik deze voor de volledigheid er ook bij. Wat mij opvalt is dat er perzik(pit?)olie in zit en ook shea butter. Twee fijne verzorgende bestandsdelen. 

De werking vind ik, net zoals de geur, geweldig. Hij trekt snel in en dat is voor mij over het algemeen wel een vereiste. Zeker omdat ik zulke dingen vergeet tot net voor ik moet vertrekken en als je dan nog een kwartier moet wachten voor de crème is ingetrokken. Als ik 's avonds douche en recht mijn bed in kan, vind ik het niet erg om een lekkere dikke butter te gebruiken. 
Mijn liefde voor deze perziklijn begon met de douchegel. Omdat ik deze wel eens wilde proberen, kocht ik er eentje en onder de douche had ik het gevoel dat ik mij met een sappige en rijpe perzik aan het wassen was. Hier heb ik nu nog een viertal flessen van staan en toch ook al minstens twee of drie flessen van opgemaakt. Zowel ik als Patricia zijn hier gek van dus ik weet dat die vier die hier nog staan zeker niet zullen vervallen. Het enige dingetje dat ik heb met die douchegels van The Body Shop is dat ze claimen zeepvrij te zijn maar als tweede ingrediënt zie je dat er SLeS staat... Wat in mijn ogen toch wel een zeepsoort is.. Misschien wel minder agressief dan SLS but still... Begrijp me niet verkeerd want ik vind het absoluut niet erg om producten met 'zeep' erin te gebruiken. Ik vind het enkel jammer als een product claimt iets te zijn en dat het dan niet waar is. 

Achja, never mind. Still love it. 

Ondertussen heb ik hier ook nog een pot bodybutter van staan. Deze lijn is voor zover ik weet enkel nog tijdens de sale te verkrijgen doordat hij ooit een Limited Edition was. Mocht je hem toch eens ergens zien staan, ruik er eens aan. Het is echt de moeite! 

Liefs
Veronique

6 opmerkingen:

 1. Ik had deze 2 producten niet kunnen vergeten ;-). Ik vind fruitige geuren ook erg lekker. Maar geloof het of niet heb nog nooit producten gehad of gebruikt van de bodyshop wil hier echt verandering in brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik snap je liefde voor The Body Shop volledig! Als mijn douchegel op is, heb ik nog een 750 ml fles Satsuma staan. Daar kan ik ook nog een eeuw mee vooruit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de Peach Body Butter. Ruikt héérlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ook een van mijn favorieten van TBS! ik heb deze bodylotion in een verrassingszakje van TBS gekregen toevallig, hmmm. doet me zo denken aan perzik yoghurt

  BeantwoordenVerwijderen