zaterdag 28 februari 2015

But... It said waterproof...


Waterproof producten, wat een haat/liefde verhouding heb ik daar wel niet mee. Om de een of andere reden zijn ze nooit waterproof tot je ze er ook weer af wilt krijgen. Dan zou je ze er nog niet eens met pure alcohol of een of ander bleekmiddel afkrijgen. Als je het daarentegen overdag ook maar met een druppeltje water in contact laat komen, hangt het binnen de kortste keren overal waar het niet hangen moet. In dit artikel bespreek ik kort even enkele waterproof producten die ik de afgelopen jaren in gebruik gehad heb. 


Bron: pinkmelon.de
Deze eyelinerpen heeft mij echt nachtmerries bezorgd - en al sla je me dood, ik weet niet of ze het nog verkopen en ik hoef het niet te weten - maar hij was het gewoon echt niet. Dit was zo'n eyeliner zoals ik in mijn inleiding heb beschreven. Overdag maar niet willen blijven zitten, maar wanneer ik hem er 's avonds af wilde halen, bleek hij gestaind. Ik gebruikte removers met olie en allerlei andere producten maar er bleef een grijze waas over als ik deze gebruikt had. Niet echt de bedoeling lijkt me. Geslaagd product? Absoluut niet in mijn ogen. Deze mascara vind ik perfect om mee op vakantie te nemen. Voor een enorm false lash effect moet je hem zeker niet kopen maar waterproof is hij wel. Op vakantie heb ik vaak genoeg aan subtiele mascara die mijn blik toch net dat tikkeltje frisser maakt. Op een zon, zee en strand vakantie is het dan nog eens super als hij ook echt waterproof blijkt te zijn. Een toppertje zou ik deze niet meteen noemen maar ik gebruik hem in de zomer regelmatig. 

De Essence SunClub waterproof eyeliner pen is de eyeliner die ik tegenwoordig het meeste gebruik. De laatste tijd heb ik niet veel zin om elke keer weer dat kwastje voor de gelliner proper te maken en dit gaat nu eenmaal veel sneller. Waterproof is hij zeker niet maar ik krijg hem tenminste van mijn ogen af. Als je een waterproof eyeliner wilt, zou ik deze niet kopen. Ben je gewoon tevreden met een goede eyeliner die makkelijk, goedkoop en mooi zwart is zonder dat hij waterproof moet zijn? Dan is deze een aanrader! Als je een eyeliner wilt die ├ęcht waterproof is, ga dan voor deze. Het is een beetje oefenen maar vanaf dat je het onder de knie hebt, ben je verkocht. Deze eyeliner kan tegen water (zolang je maar niet te hard in je ogen gaat wrijven) en zit er soms na een nachtje met make up slapen nog mooi op. Zegt genoeg, niet? Hij is daarbij nog super goedkoop (komt van de Action) en je krijgt hem er tenminste af als het moet! Het enige grote nadeel? Elke keer het kwastje moeten reinigen!

Zo, dit waren vier waterproof producten die ik geprobeerd heb. Wat zijn jullie ervaringen met waterproof producten?

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

 1. Ik herken inderdaad de eyeliner pen van essence. Momenteel gebruik ik een eyeliner pen van catrice, daar ben ik heel tevreden over.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik let er eigenlijk niet op of ik waterproof producten koop. Ik koop gewoon wat ik leuk vind. Voorlopig heb ik daar nog geen problemen mee gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahahahaha, die titel en die foto zijn super. Ik kon in elk geval niet anders dan klikken ;-).

  Ik heb momenteel een erg goeie waterproof mascara van MAC. Echt goeie marchandise!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik momenteel de Liquid Liner Waterproof van Catrice en die blijft echt super lang zitten. Ik heb vette oogleden die dan nog eens 'hooded' zijn ook, dus eyeliner vinden die blijft zitten is een hele opgave. Meestal hangt er na een uurtje al een extra lijn boven mijn crease. Die van Catrice veegt ook niet, maar schilfert soort van weg.

  BeantwoordenVerwijderen