dinsdag 20 januari 2015

Spam je blog!


Vanaf morgennamiddag heb ik 2,5 weken vrij, dit wil zeggen dat ik zeeën van tijd heb om aan m'n blog te werken en ook om andere blogs te lezen. Extra leesvoer kan nooit kwaad en daarom vraag ik jullie ook: zet hieronder bij de comments gerust jullie linkje, zet er eventjes bij waarover het gaat en dan kan ik mij binnenkort amuseren. Ook al denk je dat ik je blog al volg, zet je linkje er nog maar bij want wie weet is er nog wel iemand anders op zoek naar leuke nieuwe blogs en ontdekt die persoon zo de jouwe. 

We zouden het wel erg fijn vinden, mocht je ons volgen via Bloglovin'. :) 

xxx 

24 opmerkingen:

 1. Leuk!! Mijn naam is Mariëlle en ik blog op www.gekopmakeup.nl. Elke dag komt er een nieuw artikel online over beauty of fashion. Soms plaats ik ook shoplogs, tutorials en persoonlijke artikelen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen! Mocht je het leuk vinden, dan kun je me volgen op allerlei social media. De buttons vind je rechts op mijn blog! Liefs Mariëlle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik volgde jou al Mariëlle! Maar dat wist je volgens mij al wel? ;-)

   Verwijderen
 2. Wat leuk! Ik blog op www.Elegantic.nl dagelijks over beauty & lifestyle. Kom gerust eens langs! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief dat we mogen spammen! Ik ben Lotje en ik blog op www.beautybylj.nl vooral over beauty. Make up is mijn grote passie en dat zie je zeker terug op mijn blog! Kom je een keer kijken? X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jou volgde ik ook al Lotje! Ik vind dat je een erg fijne blog hebt! :-)

   Verwijderen
 4. Leuk idee! Ik ben Samyra en ik heb sinds 1,5 week een fashion, beauty & lifestyle blog. Neem snel een kijkje (:
  X Samyra
  http://www.blogsamyras.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je ook bent beginnen bloggen Samyra! :-)
   Ik volg je nu op Bloglovin!

   Verwijderen
 5. Lief dat we mogen spammen! Mijn blog heet Lunedi Congelati. Je kunt hier beauty, lifestyle en positiviteits artikelen vinden :) neem eens een kijkje op www.lunedicongelati.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh lieve Beau! Jou volgen wij natuurlijk al heel lang! ;-)

   Verwijderen
 6. Lief dat we mogen spammen! Mijn blog ken je al wel, maar ik zal mij voor degenen die mij en mijn blog nog niet kennen even voorstellen. Ik ben Kirsty en ik blog dagelijks op http://www.beautiliciousworld.nl. Ik schrijf over beauty, fashion, food & lifestyle en ook komen er twee video's per week online op mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje neemt! :)
  Psst.. Er loopt momenteel een leuke winactie op mijn blog waarbij je een hoesje van Phonegeek kunt winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heee Kirsty! Leuk dat je ook even komt spammen! :-D Ik volg je natuurlijk al erg lang! ;-)

   Verwijderen
 7. Leuk, Kijk vlug op http://beautytalk.be
  Je leest er artikels over beauty, fashion, personal stuff en regelmatig komen er winacties online..
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Eefje! Leuke blog heb je, ik volg je dan ook al een tijdje op Bloglovin! :-)

   Verwijderen
 8. Hi! Wat houden wij van zo'n artikel, omdat wij nieuw zijn. Wij hebben alle drie al eens eerder geblogt, maar we dachten we delen onze passie! Dus nu, sinds 1,5 week (Ja kort....) hebben wij samen een lifestyle, beauty en fashion blog, waar we onze meningen en onze inspiraties delen! We zien jullie graag terug op onze blog..!

  Liefs,
  www.shopitandpopit.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat jullie recentelijk samen een blog zijn begonnen! :-)
   Ik ben benieuwd dus ben jullie gaan volgen op Bloglovin, aangezien alle begin moeilijk is en nieuwe volgers er bij krijgen altijd leuk is! ;-)

   Verwijderen
 9. Ah super tof dat we mogen spammen!

  Ik ben Roxanne en ik blog over beauty, maak lijstjes en schrijf persoonlijke artikelen. Ik zou het leuk vinden als jullie eens op mijn blog zouden kijken: http://roxanrose.blogspot.nl/.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt om ook even langs te komen Roxanne! :-)
   Ik volg jou al op Bloglovin!

   Verwijderen
 10. Hi! Leuk :) Mijn naam is Laura en ik blog op Dagdromend.nl. Ik schrijf voornamelijk persoonlijke artikelen, in de hoop dat mensen zich herkennen in dingen die ik voel en meemaak ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha! Een blog die ik nog niet ken! Wat leuk om te zien dat je zo een persoonlijke blog hebt, erg leuk! :-)
   Ik volg je nu dan ook op Bloglovin Laura! :-)

   Verwijderen
 11. Makeyoubeautiful21 heeft een vernieuwde blog met nog meer artikels over die verse onderwerpen zoals over beauty, Lifestyle en Fashion en meer.
  Mis het niet en bekijk nu onze vernieuwde site.
  Wij zijn te volgen op Facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin.
  www.makeyoubeautiful21.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat jullie een vernieuwde blog hebben! Ik ben even gaan kijken en volg jullie nu op Bloglovin! :-)

   Verwijderen
 12. Leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Angela en ik ben sinds pas mijn blog www.angieschoice.blogspot.com begonnen, ik schrijf vooral over fashion en lifestyle maar daarnaast ook over beauty, series en films. Neem eens een kijkje!

  Angie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk Angie! Ik ben wel benieuwd geworden en volg je nu op Bloglovin! :-)

   Verwijderen