dinsdag 20 januari 2015

Preview | Catrice 'Nude Purism'

Nude is al enige tijd een trend in beautyland en het ziet er naar uit dat deze trend niet gauw voorbij zal zijn. In maart komt Catrice namelijk met een nieuwe Limited Edition die volledig in het teken van een nude make-up look staat. Omdat deze Limited Edities vaak snel uitverkocht zijn, vind ik het toch wel belangrijk om jullie er al een preview van te laten zien zodat, indien je iets van deze collectie wilt kopen, je er snel bij kunt zijn. 

Wat Catrice zelf zegt over deze Limited Edition: 
"Zacht. Elegant. Fris. In de lente van 2015 is de interactie tussen transparante stoffen en prachtige, vloeiende lijnen een belangrijke trend. Zachte nudetinten, gebroken wit, zand en roze gaan hand in hand. Elegant, all-over nude spelt een belangrijke rol in de collecties. Nieuwe interpretaties van jaren ’90 mode overtuigen dankzij hun pure minimalisme. De Limited Edition “Nude Purism”  by CATRICE vertaalt deze trend in perfecte “no make-up” ofwel “nude looks”; een subtiele en vrouwelijke look die op alle catwalks zichtbaar is." 

Allereerst zijn er vier verschillende 'nude' lipsticks in een elegante smalle huls. De vier kleuren zijn erg verschillend en ik denk wel dat de meesten hier wel een of meerdere lipsticks in gaan vinden die mooi staan bij haar huid. Ik kan mij wel voorstellen dat niet alle lipsticks bij iedereen nude gaan zijn maar dat wil niet zeggen dat ze daarom minder mooi zijn. Ondanks mijn grote liefde voor felle lipsticks lijken deze mij toch ook erg mooi. 

C01 Barely Pink
C02 Silky Rose
C03 Delicate Rosewood 
C04 Nearly Nude

Prijs: €4,59 

Dan zijn er ook twee erg mooie quattro's bij deze collectie. Of de pigmentatie goed gaat zijn, kan ik natuurlijk niet vertellen maar de kleuren zijn wel erg mooi. Voor zover ik het zo kan zien, zou ik ze wel niet allebij aanschaffen omdat ik de indruk heb dat beide palettes al  twee gemeenschappelijke kleuren hebben. 

C01 Naked Brown 
C02 Taupe-less

Prijs: €4,59

De highligher doet mijn hart eigenlijk niet echt sneller slaan maar toch ben ik er ergens wel erg benieuwd naar. Ik hoop dat binnenkort de grote bloggers al swatches online zetten zodat ik dan een goede mening kan vormen. 

Prijs: €4,59


De lakjes zijn best wel mooi qua kleur maar bij zulke lichte kleuren is de dekking vaak niet geweldig. Persoonlijk vind ik nude op de nagels heel erg mooi en dus overweeg ik wel om enkele van deze lakjes een kans te geven. 

C01 Taupe-less
C02 Barely Pink
C03 Pure Blue
C04 Naked Brown.

Prijs: €2,99

Zo, de collectie is niet enorm uitgebreid maar persoonlijk vind ik dat dat wel z'n charmes heeft. Geen al te grote poespas of onnodige prullen zoals je af en toe wel eens tegenkomt. Ik ben vooral erg benieuwd naar de lipsticks! Wat mij wel weer elke keer opvalt is dat Catrice duurder en duurder wordt. Als ik alle vier de lipsticks wil kopen, ben ik bijna €20 kwijt. Akkoord, dan heb je er wel vier maar voor een budgetmerk als Catrice lijkt me dat ineens toch veel. Vinden jullie dit ook of ben ik aan het overdrijven?

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

 1. Ik vind ook dat Catrice duurder wordt! Als je het vergelijkt met anderen is het nog steeds relatief goedkoop, maar toch!
  In plaats van 4 Catrice lipsticks, koop ik dan liever één MAC lipstick! :-)
  Als wil ik toch wel eens de swatches van C03 Delicate Rosewood zien! Die kleur lijkt me heel mooi én mijn Pretty Little Liars hartje gaat sneller slaan bij een naam waar 'Rosewood' in komt! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijken me fijne producten, ze zien er ook heel mooi uit
  Liefs Quinty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De collectie ziet er heel mooi uit! Ik ben vooral benieuwd naar Delicate Rosewood!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze collectie spreekt mij aan! Vooral de lipsticks en de highlighter lijken mij heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen