zaterdag 17 januari 2015

Montagne Jeunesse "Passion Peel Off"


Mijn huid heeft de laatste tijd een beetje z'n kuren, waarschijnlijk door de stress van de examens en daarom besloot ik nog eens een maskertje uit het travel pakket van Montagne Jeunesse te proberen. Hierin zat één gezichtsmaskertje en dat was dus dit Passion Peel off mask met granaatappel en passion flower. Ik heb een haat-liefde verhouding met dit soort maskertjes dus ik was erg benieuwd naar wat ik ervan zou vinden. 
De verpakking is erg duidelijk en qua kleur vind ik het geweldig. Het enige wat ik oprecht jammer vind aan de verpakkingen van Montagne Jeunesse is de bedriegende foto die erop staat. Aan de hand vn deze foto zou je eerder een romig paars maskertje verwachten dan wat het eigenlijk echt was. Maar goed, dat gezegd hebbende, laten we even verder kijken naar hoe het maskertje er dan wel uitzag. 


Op deze foto zie je dat het maskertje vrij transparant is en een rood/paarse kleur heeft. Qua structuur deed het me wat denken aan confituur (jam, voor de Nederlanders). Hier komen we al meteen aan wat ik zo haat aan dit soort maskertjes: het plakt verschrikkelijk hard. Ik heb mijn uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat mijn haar er niet in terecht zou komen maar ik kon niet vermijden dat toch enkele haarpijlen binnen de korste keren in mijn masker plakten. 


Als je het masker op hebt, lijk je vooral wat roder en glimt je gezicht erg hard. Ik ben met dit maskertje op naar Patricia haar kamer geweest en ze dacht dat er gewoon iets met mijn gezicht gebeurd was. Nog een nadeel aan dit soort maskers is dat je het er echt lang op moet laten zodat alles mooi gedroogd is en je het er goed kunt aftrekken. Na enkele minuten merk je al wel dat bepaalde stukken droog zijn en bij elke mogelijke gezichtsuitdrukking komt er dan ook wat los. 


Op deze foto zie je het beter. De lichtere stukken (rond mijn mond bijvoorbeeld) zijn de stukken die al aan het loslaten waren. Wat ik dan weer wel leuk vind aan dit soort maskers, is het eraf trekken zelf. Om de een of andere reden vind ik dit erg leuk om te doen en het geeft je zo een beetje het idee dat het dat lelijke bovenste laagje meeneemt zonder pijn te doen. 

Dit masker rook trouwens ook heerlijk fruitig, wat echt wel een pluspunt is. Ik had amper last van een prikkend gevoel. Zolang dit gevoel niet te hard is, heb ik altijd de indruk dat het masker iets aan het doen is maar ik denk dat we het allemaal ooit al wel eens hebben meegemaakt dat een masker zo erg prikt dat je het er meteen weer af wilt wassen. 

Toen ik het masker er volledig af heb gehaald (of toch geprobeerd want sommige stukjes waren toch nog niet volledig droog), voelde mijn huid superzacht aan en had ik wel het gevoel dat de poriën op mijn neus niet meer zo hard opvielen. Dus als algemene conclusie vind ik dit een prima maskertje maar ik ga het toch niet vaak opnieuw kopen, puur omdat ik peel off masks zo'n gedoe vind. 

Liefs
Veronique 

1 opmerking:

  1. Ik heb dit masker lang geleden eens uitgeprobeerd, echt fijn! Ik moet hem maar eens opnieuw kopen :)

    BeantwoordenVerwijderen