maandag 5 januari 2015

Life through my eyes | Januari 2015 #1


Ik twijfelde eigenlijk een beetje of ik dit nu december 4 of januari 1 moest noemen. Heb altijd een beetje dat probleem als de maand in het midden van de week veranderd maar doordat er nu een jaarwisseling bij betrokken is, was het nog netdat beetje moeilijker om te kiezen. Uiteindelijk besloot ik voor januari te gaan, aangezien 4 van de 7 dagen toch in januari vielen. Voor wie mijn blog nog niet zo lang volgt en om het nieuwe jaar goed te beginnen: Life through my eyes (of LTME) is een wekelijks artikels waarin ik foto's laat zien die de afgelopen week gemaakt zijn. Benieuwd? Lees dan even mee. Ik heb zelfs nog een fotootje van vorige week zondag. Ik was wat aan het leren met YouTube filmpjes op de achtergrond en ik kreeg ineens een hongertje. Dus ging ik op zoek naar iets lekkers en vond ik deze olijfjes in de ijskast die me trouwens echt gesmaakt hebben. Maandag was ik even gaan winkelen voor een outfit voor oud op nieuw en 's avonds toen ik het leren even beu was, besloot ik na te denken welke hapjes ik voor oudjaar wilde maken. En natuurlijk een boodschappenlijstje erbij zodat ik zeker niets zou vergeten. Dinsdag maakte ik foto's van MAC Please Me. Ik wilde hem de dag erna dragen dus moesten er wel foto's van gemaakt worden. Ondertussen is het artikel online gekomen en dat vind je hier terug. Eventjes een selfie met de lipstick op. Als ik de foto's van mijn gsm bekijk, wil ik echt een nieuwe. De kwaliteit is niet echt super... Na een tijdje was ik het leren beu en ruimde ik mijn bureau op. Tijdens het opruimen vond ik heel wat foto's terug en die heb ik boven m'n bureau gehangen. En deze twee naast mijn bed, voor al die keren dat hij niet echt naast mij ligt. Dolgelukkig met die foto's naast mijn bed. En maar blijven kijken. Om een uur later wanhopig te worden aangezien ik niet kon slapen... Woensdag had ik een beetje onderschat. Heel rustig begon ik aan het maken van de hapjes terwijl ik ook nog moest douchen en opruimen. Je kunt wel wel voorstellen dat ik lichtjes vloekte toen Mathias bijna een uur vroeger aankwam dan dat we hadden afgesproken. Merde! Trots op het resultaat van de eerste hapjes. Toen had ik nog niet door dat ik mij wat meer moest haasten. 

Oudjaar was trouwens erg gezellig maar hier heb ik geen foto's van. We waren samen bij Jonas en zijn vriendin iets gaan eten, daarna naar het kot van die vriendin gegaan om nog wat gezelschapspelletjes te spelen. Ik wilde donderdag nog een artikel online laten komen maar aangezien we pas om 6u30 thuis waren en ik wat teveel had gedronken, is het er niet meer van gekomen. Donderdag sliepen we uit tot in de namiddag en spendeerde ik de rest van de dag op de zetel. Mathias was een stuk frisser en kwam dus pas een stuk later bij in de zetel zitten. Hier werd weer al zijn aandacht opgeÃĢist door Tweety tot ik een fot wilde nemen. Dan had hij het natuurlijk meteen door. Zesde zintuig, schat? Of ken je me al zo goed? Vrijdag was ik weer ongeveer mezelf en kwam ik erachter dat Patricia en ik zelf voor ons eten moesten zorgen. Mathias ging in de namiddag al naar huis zodat ik kon studeren en mijn ouders moesten naar een feestje. Omdat ik er dus niet op voorbereid was eten te moeten maken, besloten we ovenfrietjes en hamburgers te maken. Omnomnom! Ze waren super lekker! Het enige wat nog ontbrak was home made ice tea en die was helaas nog wat te warm om echt Ice Tea te zijn. Daarom kozen we dus gewoon voor een blikje. 

Zaterdag bracht ik door al lerend achter mijn computer. Voor Engels heb ik namelijk nog heel veel bestanden niet afgedrukt en dus moet het maar zo. Om ze nu nog af te drukken vind ik ook wat gek. En ik kwam vrijdag van mijn werk thuis met deze twee rozen. Eentje gekregen van mijn baas en eentje van een vaste klant. Dankjewel! En zondag... Tsja... Ik voelde me bijna even beroerd als afgelopen donderdag. Ik was pas na 3u thuis van m'n werk aangezien we nog met collega's iets gaan eten waren na afloop en 's morgens rond 10u werd ik uit bed gehaald om mee boodschappen te gaan doen. Eenmaal weer thuis wilde ik kort een dutje doen en daarna beginnen leren. Uiteraard werd ik telkens wanneer ik bijna sliep weer geroepen en zo heel de namiddag. Hoe kan iemand dan rustig slapen/leren? Uiteindelijk heb ik toch eventjes geslapen en enorm vreemd gedroomd... Hierna begon ik dan toch maar terug te leren. Wat ik nu ik klaar ben met deze LTME ook weer ga doen... 

De volgende week zal helaas voor 90% bestaan uit leren. Ik heb maandag 12 januari namelijk mijn eerste examen en dat willen we goed doen. Wanneer jullie dit lezen, zit ik misschien nog in de les (ja, ineens moest er na de kerstvakantie en tijdens de blok nog een les komen... Zucht). Hierna ga ik weer naar huis om zoals ik al verteld heb: te studeren. 

Jullie nog wilde plannen deze week? 

Liefs
Veronique 

13 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's! De hapjes zien er heel lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een leuk overzicht en lekker hapjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hopelijk voel je je al beter :) De hapjes die je hebt gemaakt zien er lekker uit. :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De kater duurde gelukkig niet al te lang ;) Ze waren ook erg lekker en gemakkelijk om te maken! :)

   Verwijderen
 4. Wat een leuke drukke week heb je achter de rug! Die hapjes zien er ontzettend lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat schattig, die foto's van je vriend naast je bed :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Die hapjes zien er erg lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen