zondag 4 januari 2015

Julie | Review Freeman Chocolate & Strawberry Clay Mask


Oké, noem me al maar vast een noob, want ik had eigenlijk nog nooit gebruik gemaakt van maskers uit een tube. Ik heb enkel ervaring met de maskers uit pakjes of de verse gezichtsmaskers van Lush. Die uit pakjes vind ik vrij duur voor één of maximaal twee keer te gebruiken en die van Lush kies ik enkel uit als ik vijf lege potjes binnenbreng. Deze vind ik namelijk wel erg fijn, maar je moet ze ook best snel opmaken. Onlangs viel mijn oog bij Kruidvat op enkele tubes van Freeman. Veronique deed al eens eerder een review van een masker van dit merk, die je hier kan lezen. Ik had er nog geen ervaring mee en werd benieuwd. Bovendien stond er “-1 euro korting op alle Freeman maskers” en ging deze dus mee naar huis. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan snel verder!Hier zie je de beloftes van de tube. Eerlijk is eerlijk, ik koos hem vooral voor zijn heerlijke geur. De combinatie van chocolade en aardbeien sprak me onmiddellijk aan en toen ik de flacon voorzichtig opende en even rook, beviel me dit goed! Toen ik de achterkant las en zag dat het ook grote poriën tegengaat was ik zeker benieuw. Ik heb niet echt last van super grote poriën, maar kleiner mag altijd én ik was benieuw of het een soort van ‘primer’ effect aan mijn huid zou geven.Hier kunnen de liefhebbers ook nog even de ingrediëntenlijst checken. Ik ken er zelf niet zoveel van, maar zie wel dat er parfum aan toegevoegd is, gelukkig staat dit haast onderaan de lijst. Ook zie ik goede dingen zoals shea boter en cacao boter. Bovendien kan je lezen dat dit product niet getest is op dieren. Veel pluspunten tot hiertoe dus! Ik wil producten toch altijd even op mijn hand testen om te zien hoe het er uit ziet. Eerlijk gezegd schrok ik er van dat de kleur zo licht was. Meestal als ik een masker met ‘chocolade’ zie of gebruik, ziet het er echt super donker uit. Het zullen de aardbeien zijn zeker? Maar goed, op zich ziet het er een vlot uitsmeerbare substantie uit. Het is natuurlijk een klei masker, wat wil zeggen dat dit hard wordt na een tijdje.Hier zie je dan uiteindelijk het resultaat op mijn gezicht wanneer ik het masker pas aangebracht heb. Het is echt een lichte kleur en ik ben fan van de substantie. Een klein beetje product was al voldoende voor mijn gehele gezicht, want wat je hier ziet is echt een dikke laag. Volgens mij doe je echt super lang met zo’n tube. Normaal kosten de maskers van Freeman geloof ik €3.99. Echt een koopje als je het vergelijkt met maskers uit een pakje. Die van Hema kosten al snel €1.60 en dan spreek ik nog niet over Dr. Van Der Hoog. Ik kocht dit masker dan nog eens met korting, er ging zelfs uiteindelijk €1.50 van het bedrag af! Geen idee waarom, maar mij hoor je niet klagen...
Na een 15-tal minuten was het masker op de meeste delen van mijn gezicht goed hard geworden. Je kan hier zien dat wanneer ik mijn gezicht beweeg, het masker scheurtjes vertoont. Nick belde me net op toen ik dit op mijn gezicht had en na een tijd kon ik maar amper praten omdat mijn gezicht zo strak stond! Ik heb geen ‘voor en na’ foto’s getrokken maar wauw! Ik was echt positief verrast en sterk onder de indruk! Mijn poriën leken verdwenen als sneeuw voor de zon! Voor mensen die de Benefit Porefessional Primer geweldig vinden maar het geld er niet voor over hebben… Koop dit masker! Echt, als je dit gebruikt voor je make-up aanbrengt is het resultaat wat mij betreft hetzelfde.


Zoals je kan zien ben ik echt tevreden met dit masker! Ik kan maar niet genoeg benadrukken hoe fantastisch ik het vind en kan geen enkel nadeel bedenken. Voor de mensen onder jullie die de geur van chocolade en aardbeien niet aanspreekt – al kan ik niemand bedenken! – zijn er natuurlijk nog andere varianten. Je hebt Dead Sea Minerals, Pomegranate, Charcoal & Black Sugar, Advocado & Oatmeal… Keuzes genoeg dus!


Hebben jullie al ervaring met de maskers van Freeman? En vooral, waarom heeft niemand me hier eerder over vertelt? ;-)

Liefs,


Julie x

10 opmerkingen:

 1. Nu wordt ik ook helemaal enthousiast door je review. Ik heb van Freeman weleens een bodylotion gebruikt de geuren van dit merk vind ik zelf altijd heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, bedankt voor je compliment! Dat is leuk om te horen! :-)
   Nu heb jij me ook wel benieuwd gemaakt naar hun bodylotions! ;-)

   Verwijderen
 2. Ik ken dit merk helemaal niet maar het lijkt me heel positief!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kende het ook nog niet, maar ben blij dat ik het ontdekt heb! :-)

   Verwijderen
 3. Hahaha, het masker ziet er net uit als een verkeerde kleur foundation :-) Ik had dat pas ook, zag er hilarisch uit. Het lijkt me een fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha Beau! Zo had ik er helemaal nog niet naar gekeken, maar je hebt wel gelijk! XD

   Verwijderen
 4. Dit lijkt me een heerlijk masker, love chocolate! :) Ik moet 'm misschien ook maar eens gaan halen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Laat het me zeker weten als je het ook gaat proberen! ;-)

   Verwijderen
 5. Wauw, wat een enthousiasme :) ik word er door aangestoken, haha. Verder heb ik wel vaker positieve verhalen gehoord over dit merk, dus misschien tijd om eens wat te gaan proberen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, zeker doen! Ik word zelden zo blij van maskertjes! ;-)

   Verwijderen