vrijdag 2 januari 2015

Julie | Look Like A Star


De feestdagen liggen nog maar net achter ons en we zitten nog maar net in het nieuwe jaar. Verodoesthis draait vrolijk verder en dan mag ook de wekelijkse Look Like A Star niet ontbreken. Het is misschien niet het populairste artikel maar een beetje fashion op vrijdag kan nooit geen kwaad. De voorbije weken heb ik looks gegeven die ideaal waren voor de feestdagen. Nu schakel ik terug over op outfits die geïnspireerd zijn op bepaalde celebrities. Ik begin weer aan een setje van vier dames, deze keer uit één familie. Ik heb het natuurlijk over de zusjes Kardashian!

Kim Kardashian

You hate her or you love her. Nu ja, ik zit in geen van beide categorieën maar als het om mode gaat mag deze dame natuurlijk niet ontbreken. Ik besefte onlangs dat Kim Kardashian nog nooit aan bod gekomen is in de Look Like A Star, dus besloot ik daar verandering in te brengen. Iedereen kent deze realityster en ook haar zussen Kylie, Khloe en Kendall zijn niet meer weg te denken uit de media. Deze komen dan ook de volgende weken aan bod. Laten we eerst eens kijken naar de grootste telg uit de familie.


Soms denk ik dat Kim denkt dat ‘Red Carpet’ de dresscode voor het event is. Ze draagt namelijk ontzettend vaak een lange, rode jurk. De kleuren die ze daarnaast het vaakst draagt zijn zwart en wit, telkens heel klassieke kleuren die je bij vele sterren ziet terugkomen. Typerend voor Kim zijn de diepe decolletés in de jurkjes. Soms draagt ze echter ook een jurk met een hoge hals. Vaste waarde in haar outfit zijn togenhoge pumps. Ze draagt vaak exemplaren met een spitse tip, hou daar rekening mee als je haar kledingstijl wil nabootsen. Kim houdt van lipstick maar wordt erg vaak met een nude kleurtje gespot, dit past dan ook bij haar getinte huid. Op het gebied van juwelen kiest ze het vaakst voor oorbellen en een opvallende armband. Stem je accessoires af op de rest van je look en je bent good to go!


Dress: £20 - riverisland.com
Shoes: $60 - stevemadden.eu
Clutch: $34 - accessorize.com
Earrings: $4.90 - forever21.com
Bracelet: £13 - mango.com
Lipstick: €19 – MAC Satin Lipstick in ‘Myth’ – maccosmetics.be

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten