vrijdag 16 januari 2015

Julie & Friday Nails – Pink and Blue Tiger


Toen ik deze foto nam, waren Nick en ik net in ons nieuwe huisje getrokken. Dus mijn foto’s zullen ook vanaf nu hier genomen worden. Punt is dat ik deze nailart al eerder gemaakt had, maar geen foto genomen had van de gebruikte nagellakjes. Ook zal je nog veel artikels zien verschijnen met foto’s in mijn ouderlijk huis, omdat ik nog heel veel foto’s heb waar ik nog artikels rond moet schrijven. Maar goed, terug naar de orde van de dag! Ik koos deze keer voor een iets specialere nailart. Ik heb gebruikgemaakt van een roze lakje van Yves Rocher, een blauw glitterlakje van Flormar en mijn dottingtool van Essence. Benieuwd naar het uiteindelijke resultaat? Lees dan snel verder!



Ik koos er voor om mijn nagels eerst in twee laagjes roze te lakken. Dan maakte ik met de dikste punt van de dottingtool blauwe bolletjes op mijn nagels. Omdat ik dit nog niet speciaal genoeg vond, doopte ik de dunne punt nog eens terug in de roze lak om die in de blauwe bolletjes te drukken. Zo krijg je een soort van tijgerprint met twee simpele lakjes. Ik had iets soortgelijk online gezien en vond het zo leuk dat ik het graag zelf wou proberen.




Ik vond dit echt een erg leuk effect en op zich is het niet moeilijk te maken. Je hebt alleen iets meer tijd nodig dan wanneer je gewoon je nagels in één kleurtje wil lakken. De houdbaarheid beviel me ook erg goed. Ik heb slechts twee lakjes van Yves Rocher en hun houdbaarheid verbaasd me ontzettend. Het andere lakje heb ik onlangs nog gebruikt in een Friday Nails artikel; Royal Purple Crowning vind je hier. Beide lakjes blijven zeker vijf dagen mooi op je nagels zitten. Flormar heeft over het algemeen ook zeker goede nagellakjes voor een lage prijs. Het verwijderen was niet zo moeilijk, al is glitternagellak toch altijd een beetje meer moeite.


Wat vinden jullie van deze nailart? En hebben jullie al iets soortgelijks geprobeerd met andere kleuren?

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen: