vrijdag 30 januari 2015

Julie | Friday Nails - Perfect Mattch


Deze ochtend kon je alvast een eerste look voor Valentijn terugvinden op Verodoesthis. Deze lijn trek ik graag door naar de Friday Nails. Ook deze posts zullen de komende weken in het teken van Valentijn staan. Om te beginnen koos ik gewoon een rustige lak, die ook op eender welk ander moment zou kunnen. Dit matte lakje van Flormar heeft eigenlijk geen naam en kreeg gewoon ‘M18’ mee… Kan het nog saaier? Daarom besloot ik, samen met een beetje hulp van Veronique een naam voor dit lakje te verzinnen. Om ook in het Valentijnsthema te passen kozen we voor ‘Perfect Mattch’. Klinkt al veel leuker toch? Lees snel verder voor nog enkele foto’s van dit mooie lakje.Op deze foto kan je goed het matte effect van dit lakje zien. Ik vind deze kleur erg bijzonder. Het is eigenlijk een rode kleur, maar soms zie je er iets van roze in terugkomen en op andere momenten lijkt het wel een oranje ondertoon te hebben. Dit was mijn eerste matte lakje dat ik kocht en daar heb ik nog steeds geen spijt van. Volgens mij kosten de lakjes van Flormar nog geen 2 euro, en dat maakt dat ze ook nog eens heerlijk budgetproof zijn. Als je deze kleur toch glanzend wil dragen kan dit, door er een transparante topcoat over te dragen.
Na een volledige week dragen, is dit het resultaat. De houdbaarheid is dus zeker niet slecht, aan mijn linkerhand zat hij, op wat tipwear na, nog perfect. Mijn wijsvingers zijn altijd als eerste de pineut, en daarna volgen nog enkele chips op andere nagels. Ik ben hoe dan ook al wel tevreden als een lak het vijf dagen kan uithouden en dat kan deze zeker. Naarmate je veel handcrème smeert en je nagels goed hydrateert kan er een lichte glans ontstaan wanneer je de nagellak onder een lamp houdt, zoals je op deze foto kan zien.Wat vinden jullie van dit lakje? En hebben jullie al ervaring met nagellak van Flormar? Laat het me zeker weten in een reactie!

Liefs,


Julie x

20 opmerkingen:

 1. Ik heb zelf geen ervaring met Flormar nagellak, maar ze zien er goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is wel mooi! Ik heb nog nooit een lakje gehad van Flormar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken persoonlijk dit merk nog niet maar wil zeker eens lakjes hiervan proberen. Ik draag zelf max. 2 dagen een lakje op mijn nagels en dan verander ik alweer ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is oorspronkelijk een Turks merk, ik vind dat ze best goeie dingen hebben aan acceptabele prijzen! :-)
   En ik heb geen zin of tijd om zo vaak mijn nagels te lakken! :-)

   Verwijderen
 4. Wat een mooi lakje! Ik heb nog niets geprobeerd van Flomar, maar ik hoor vaak positieve dingen over het merk. x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi effect heeft ie :) Ik heb flormar nog nergens in belgie gezien helaas

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dankjewel Bianca! Er zit er eentje in de Abdijstraat in Antwerpen, maar dat is helaas niet in het centrum! :-)

   Verwijderen
 6. Ik vind het matte effect wel leuk :) Heb zelf nog geen ervaring met Flormar

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het ook wel eens leuk om deze af en toe te dragen Griet! ;-)

   Verwijderen
 7. Oh waauw, die matte finish is echt fantastisch mooi!

  BeantwoordenVerwijderen