vrijdag 9 januari 2015

Julie | Friday Nails - Party Time Blue


Deze week heb ik ook alweer een feestelijke combinatie voor op je nagels. De feestdagen zijn dan wel voorbij als jullie dit lezen, maar wanneer ik dit typ is het nog 31 december! Maar zelfs als je niks te vieren hebt, mogen je nagels wel een beetje glitter bevatten toch? Ik koos voor een ‘Smell Me’ lakje van 2B in de blauwe kleur én geur ‘Blue Curaçao’. Deze lakjes geven inderdaad een geur af, al heb ik zelf enkel deze variant. Als topcoat gebruikte ik een glitterlak van NYC in de kleur ‘Party Time Blue’, met blauwe, rode en groene glitters. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder!Hier zie je het resultaat van eerst twee laagjes van de 2B lak en daarna twee dunne laagjes van die van NYC. Ik vind het een best geslaagde combinatie. Het is weer eens wat anders en deze twee heb ik eigenlijk nog nooit vaak gebruikt. Daarom dat ik besloot om ze gewoon tezamen te dragen! Ik vind het wel jammer dat de NYC in het flesje een mooier resultaat heeft dan wat je op de nagels terug ziet.
Op deze foto zie je dan weer wel dat het glitterlakje zowel wat grotere flakes als kleine glitters bevat. Ik vond deze wel geschikt om Nieuwjaar te vieren aangezien de rode glitters me aan spetterend vuurwerk doen denken. De geur van het 2B lakje was zelfs nog aanwezig nadat ik die van NYC er overheen had aangebracht. Na een dag ruik ik nog steeds een subtiele en frisse fruitgeur op mijn nagels, maar deze is niet sterk aanwezig. Beide lakjes hebben een handig kwastje en de droogtijd valt ook erg goed mee. Foto’s van de houdbaarheid heb ik nog steeds niet omwille van mijn verhuis met Nick! :-)

Welke nagellak droegen jullie tijdens de feestdagen? En wat vinden jullie van deze combinatie?

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen: