vrijdag 2 januari 2015

Julie | Friday Nails - Naughty Or Nice?


Jullie konden een tijdje geleden al zien dat ik een setje nagellak van Essence gekocht had uit hun Limited Edition ‘Come To Town’. Het artikel daarover kan je hier lezen. Ik weet dat de feestdagen nu eigenlijk net achter ons liggen, maar toch had ik nog zin in feestelijke nagels. Ik besloot om maar gelijk mijn nieuwste aanwinst uit het doosje te halen. Het setje heet ‘Naughty Or Nice?’ en bevat een roze en groene kleur en een zilveren topcoat. Voor deze post heb ik deze laatste twee met elkaar gecombineerd. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder!
Het groene lakje is erg mooi en doet echt aan de kleur van een Kerstboom denken. Deze dekt al goed in één laag, maar voor een optimaal resultaat gebruik je toch best twee laagjes. Het zilveren lakje heeft me dan weer positief verrast! Het resultaat dat je op mijn nagels ziet, is verkregen na één laag van deze topcoat. Ik vind dit een erg leuk lakje voor in de winter en denk dat de roze kleur dan weer ideaal is voor de lente en zomer.

Ik heb geen foto’s van hoe lang deze lak het uithoudt, maar ik kan wel zeggen dat hij na een volledige 7-dagenweek nog heel mooi zit. Nu ja, de lak van mijn rechter wijsvinger is weer helemaal verdwenen, maar dat overkomt me iedere keer. En aan mijn linker wijsvinger is hij een beetje gechipt. Op alle andere nagels zit hij nog perfect, op een beetje tip wear na.

Hebben jullie een van de setjes uit deze collectie gekocht? En wat vinden jullie van het resultaat?

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen: