vrijdag 23 januari 2015

Julie | Friday Nails - MAC Blue Brown


Deze week heb ik een erg speciale Friday Nails voor jullie. Ik heb namelijk niet echt gebruik gemaakt van nagellak, maar wel van een prachtig pigment van MAC. Toen ik ooit voor het eerst foto’s zag van dit pigment wist ik gewoon dat ik het wel moest kopen. Het draagt de naam ‘Blue Brown’ en dat had niet beter gekozen kunnen zijn. Het pigment bevat een bruine kleur met blauwe elementen in. Ik gebruik het graag als oogschaduw, maar ik las ook dat je het als nagellak kunt dragen. Natuurlijk wou ik dit uitproberen en vandaag zien jullie het resultaat! Benieuwd? Klik dan op ‘Meer lezen’!Je kan op verschillende manieren aan de slag gaan. Ik koos er voor om het pigment op mijn nagels te deppen met een oogschaduwkwast, maar je kan ook een oude verfkwast gebruiken. Of je nagels deppen in het pigment, het er overheen strooien… Maar ik wou zo min mogelijk product verspillen omdat je toch al snel meer dan 20 euro moet neertellen voor een MAC pigment. Op deze foto zie je duidelijk de blauw-groene gloed in het flesje, prachtig toch? Ik ging nagel per nagel te werk door middel van eerst een laagje kleurloze nagellak aan te brengen en dan voor deze volledig droog is, het pigment aan te brengen. Het is best een geknoei, maar toch vond ik het resultaat erg mooi!Hier zie je nog een foto met flits, zo kan je zien dat afhankelijk van het licht waarin je staat, het een kleurenspel aan effecten geeft op je nagels. Ik heb deze nailart nog maar eenmaal gemaakt, maar als ik de foto’s zo terugzie, ben ik toch aan het twijfelen om het nog eens te proberen. Deze creatie blijft niet super lang zitten omdat het ook geen echte lak is. Afwerken met een doorzichtige topcoat is uiteraard een must. Ik denk dat het toch wel zo'n drie dagen mooi gezeten heeft. Indien jullie nog tips hebben om dit op een andere manier aan te brengen hoor ik het graag!Wat vinden jullie van het resultaat? En hebben jullie zelf al ooit gebruik gemaakt van pigment voor een nailart? Ik lees het graag in de reacties!

Liefs,


Julie x

8 opmerkingen:

 1. Hele aparte kleur, het heeft wel iets :)
  http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het wel iets hebben... Alleen de prijs en het geknoei dat er bij komt kijken zou me enorm tegenhouden om deze aan te schaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh maar eigenlijk is het als oogschaduw te gebruiken, en daarbij komt geen geknoei kijken en dat is echt prachtig! :-) Dus het is geen reden om het niet aan te schaffen in totaal, enkel of je het dan ook als nagellak wil gebruiken zeg maar! :-)

   Verwijderen
 3. Oh wauw, wat een slim idee om het pigment voor je nagels te gebruiken. Heeft geeft een heel mooi effect! Leuk zo een multifunctioneel product!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, dankjewel Svenja! Ik vind het ook wel fijn dat het multifunctioneel is! :-)

   Verwijderen
 4. Ik vind het wel een mooi kleurtje! Lijkt me wel een gedoe om op te doen, of viel het mee?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het pigment zelf is echt prachtig! Ook vooral als oogschaduw! :-)
   En het viel op zich nog wel mee, je bent er enkel wel net even wat langer mee bezig dan met gewone nagellak! ;-)

   Verwijderen